Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καραιβάζ : Λουλούδια και κεριά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος

Γιώργος Καραιβάζ : Λουλούδια και κεριά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος

Μερικά κεριά και τα λουλούδια της άνοιξης ομορφαίνουν το μέρος όπου ο Γιώργος Καραϊβάζ άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος από τις σφαίρες των εκτελεστών.

Ένα λουλούδι στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ αφήνουν στο σημείο που έπεσε νεκρός η οικογένεια, οι γείτονες, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του δημοσιογράφου.

Μερικά κεριά και τα λουλούδια της άνοιξης ομορφαίνουν το μέρος όπου ο αστυνομικός συντάκτης άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος από τις σφαίρες των εκτελεστών. «Αντίο φίλε», γράφει ένα γράμμα σε χαρτί.

Το πρωί η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ άφησε και αυτή ένα άνθος στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο άνδρας και στήριγμά της.

Η ήσυχη γειτονιά του Αλίμου, εκεί όπου ζούσε ο Γιώργος Καραϊβάζ με τη σύζυγο και το γιό του, είναι «παγωμένη», μη μπορώντας να πιστέψει πως χθες το μεσημέρι, δυο κρανοφόροι, φορώντας στρατιωτικά ρούχα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δολοφόνησαν αυτόν τον ήσυχο οικογενειάρχη.

Τι δήλωσαν συνάδελφοί του που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας

Το μεσημέρι του Σαββάτου, έφτασε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ και ο φίλος του, αντιδήμαρχος Αλίμου, Γιάννης Αντωνάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως όλα έγιναν μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, επισήμανε πως την δολοφονική σκηνή είδαν υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι έχουν καταθέσει στην αστυνομία όλα όσα είδαν.

«Όλα έγιναν μέσα σε 15 με 20 δευτερόλεπτα. Οι υπάλληλοι που βρίσκονταν για εργασίες εκεί, περίμεναν το λεωφορείο του Δήμου για να τους παραλάβει. Όταν είδαν το τραγικό περιστατικό, οι άνθρωποι σάστισαν και είναι ακόμη σοκαρισμένοι. Ήταν περίπου 5 μέτρα από το σημείο που πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο οι δράστες. Έβγαλαν ένα πιστόλι και τον σκότωσαν. Αλλά δεν ακούστηκε τίποτε. Είμαστε συντετριμμένοι από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, γιατί ήταν ένας καλός άνθρωπος, δημοσιογράφος και οικογενειάρχης».

Για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, μίλησε και ο φίλος του, Γιώργος Καλλιακμάνης: «Ήταν ένα στυγερό έγκλημα, μια στυγερή δολοφονία από στυγνούς δολοφόνους, οι οποίοι δεν σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Έκαναν ένα χτύπημα στη δημοκρατία και στην ελευθερία της γνώμης και του Τύπου. Ο Γιώργος δεν μιλούσε για τα επαγγελματικά του, αν είχε δεχθεί απειλές δεν θα το έλεγε σε κανέναν, έκανε μόνο τη δουλειά του και γενικότερα ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς θα τα αξιολογήσει σωστά η αστυνομία. Πιστεύω ότι οι δράστες γρήγορα θα συλληφθούν»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024