Ο Γιώργος Ντίνος αποκάλυψε πως υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στον ίδιο και την Έλενα Δομάζου, ενώ εξομολογήθηκε πως θέλει να της το δείξει με διακριτικότητα και σεβασμό.

«Έχουμε έρθει κοντά με την Έλενα»

«Έχουμε έρθει κοντά με την Έλενα. Εννοώ τα λέμε, σε ανθρώπινο επίπεδο. Σίγουρα υπάρχει φλερτ, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά για να μη μιλήσω για την κοπέλα και πω κάτι που δεν ισχύει. Θέλω να την προσεγγίσω με έναν πολύ ωραίο και ευγενικό τρόπο για να της δείξω και τον σεβασμό μου πάνω απ’ όλα. Της αξίζει, στις περισσότερες γυναίκες αξίζει, για να μην πω σε όλες.

Δεν ξέρω που θα οδηγήσει, μπορεί να μην οδηγήσει και πουθενά. Νομίζω είναι αμοιβαία η συναισθηματική στήριξη, το χαμόγελο, η ωραία κουβέντα, το κομπλιμέντο. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο και μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό και της αρέσει. Δε νομίζω ότι αποσκοπούμε κάπου αλλού. Δεν είμαστε ο Στέφανος και η Μαριάννα, έχουμε και μια άλφα ηλικία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ντίνος.

Λίγο νωρίτερα είδαμε την Έλενα να μπαίνει στην αίθουσα οπού Γιώργος έκανε την πρόβα του τραγουδιού του και να χορεύει μόνο για εκείνον.

Δείτε εδώ το απόσπασμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο