Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Προφυλακιστέος o 81χρονος που συνελήφθη για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Θεσσαλονίκη : Προφυλακιστέος o 81χρονος που συνελήφθη για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από αναφορά που περιήλθε στις ελληνικές διωκτικές Αρχές από τον Αμερικανικό Οργανισμό Αγνοουμένων και Εκμεταλλευομένων Παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο ηλικιωμένος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου.

Απολογούμενος, ο 81 ετών κατηγορούμενος παραδέχθηκε την κατοχή, όχι όμως και τη διακίνηση του υλικού. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από αναφορά που περιήλθε στις ελληνικές διωκτικές Αρχές από τον Αμερικανικό Οργανισμό Αγνοουμένων και Εκμεταλλευομένων Παιδιών. Αφού εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του, ακολούθησε, την περασμένη Δευτέρα, η σύλληψή του σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται το σπίτι του. Στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλος αριθμός και όγκος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατασχέθηκαν δέκα φορητές συσκευές αποθήκευσης τύπου usb, ένας σκληρός δίσκος και 13 οπτικοί ψηφιακοί δίσκοι (DVD).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024