Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία : Ξεκάθαρη απειλή από το Κρεμλίνο - Μιλά για αρχή του τέλους της Ουκρανίας

Ρωσία : Ξεκάθαρη απειλή από το Κρεμλίνο – Μιλά για αρχή του τέλους της Ουκρανίας

Η κήρυξη ευρείας κλίμακας εχθροπραξιών στο Ντονμπάς (ανατολική Ουκρανία) εκ μέρους της κυβέρνησης του Κιέβου θα αποτελέσει για την Ουκρανία την αρχή του τέλους, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής επικεφαλής της διοίκησης της ρωσικής προεδρίας

Η κήρυξη ευρείας κλίμακας εχθροπραξιών στο Ντονμπάς (ανατολική Ουκρανία) εκ μέρους της κυβέρνησης του Κιέβου θα αποτελέσει για την Ουκρανία την αρχή του τέλους, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής επικεφαλής της διοίκησης της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Κόζακ.

Το ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας και το ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας της Ρωσίας διεξάγουν, πάντως, τις δικές τους έρευνες, όπως δήλωσε.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοιες εκτιμήσεις και υποστηρίζω εκείνες τις εκτιμήσεις, οι οποίες υπάρχουν και μέσα στην Ουκρανία, που λένε ότι η έναρξη εχθροπραξιών θα είναι η αρχή του τέλους της Ουκρανίας», τόνισε ο Κόζακ και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι σαν να αυτοπυροβολείσαι, σαν να πυροβολείς τα πόδια σου και όχι τον κρόταφο».

Η Ρωσία θα αναγκασθεί να υπερασπίσει τους πολίτες της, που ζουν στην επικράτεια του Ντονμπάς, εάν η κλίμακα της διένεξης είναι η ανάλογη, είπε ο αναπληρωτής επικεφαλής της διοίκησης της ρωσικής προεδρίας και διευκρίνισε: «Σήμερα, όλα εξαρτώνται από το ποια θα είναι η έκταση της πυρκαγιάς. Εάν εκεί πάει να γίνει, όπως λέει ο πρόεδρος μας, μια Σρεμπρένιτσα, εμείς προφανώς θα αναγκαστούμε να τους υπερασπιστούμε».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024