Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σελένα Γκόμεζ: Το make-up look που τρέλανε το Instagram

Σελένα Γκόμεζ: Το make-up look που τρέλανε το Instagram

Δείτε το ιδιαίτερο μακιγιάζ σε γήινους τόνους που επέλεξε η σταρ.

Η Σελένα Γκόμεζ επέλεξε ένα ιδιαίτερο, μονοχρωματικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους για την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και τα like έπεσαν βροχή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με το make-up look της. Στο παρελθόν έχει δημιουργήσει αρκετές τάσεις με το μακιγιάζ που έχει επιλέξει να εμφανισθεί.

Μάλιστα η ίδια συνεργάζεται και με την Rare Beauty μέσω της οποία έχει λανσάρει τα δικά της προϊόντα μακιγιάζ που ταιριάζουν με το στυλ της και ακολουθούν την φιλοσοφία της.

Με τα προϊόντα της τελευταίας της σειράς λοιπόν δημιούργησε αυτό το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σε αποχρώσεις του ροδακινί και του χρυσού. Χείλη, ζυγωματικά και βλέφαρα βρίσκονται σε αρμονία δίνοντας μια πιο φρέσκια και φυσική αίσθηση στο look.

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι την ίδια στιγμή «ασφαλές»: αφού βρεις το χρώμα που σου ταιριάζει δεν μπορούν να πάνε στραβά πολλά πράγματα.

Μπρονζέ, ροδακινί και άλλες γήινες αποχρώσεις είναι μια καλή αφετηρία αλλά μπορείς να πειραματιστείς με όποιο άλλο χρώμα σου αρέσει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024