Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτητος ο Σεφερλής: Ετοιμάζει κι άλλη τηλεοπτική εκπομπή εκτός από το 5Χ5!

Ασταμάτητος ο Σεφερλής: Ετοιμάζει κι άλλη τηλεοπτική εκπομπή εκτός από το 5Χ5!

Ο διάσημος κωμικός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, αλλά και για τα μελλοντικά καλλιτεχνικά του σχέδια

Ο Μάρκος Σεφερλής εμφανίστηκε στο πλατό του The2Night Show γεμάτος ενέργεια. Αφού μίλησε για την παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού και την πολύτιμη βοήθεια τις αρχισυντάκτριάς του, αναφέρθηκε με όρεξη στα καλλιτεχνικά πρότζεκτ που ετοιμάζει αυτή την εποχή.

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την διασκευή που έχει κάνει σε μια σειρά του BBC, η οποία για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα.

Ο ίδιος ο Σεφερλής θα υποδυθεί μια μάνα, ενώ το κοινό θα είναι ζωντανό, στο στιλ των δημοφιλών αμερικάνικων κωμικών σειρών. Θα είναι κάτι τηλεοπτικό, μεν, αλλά θα είναι παιγμένο ως θεατρικό.

Η νέα του αμιγώς θεατρική παράσταση θα λέγεται «Mark Clip: Ο Ντίλερ του Γέλιου» στην οποία ο Μάρκος Σεφερλής θα σατιρίζει τα τεκταινόμενα με όχημα την τραπ μουσική, που παίζει δυνατά και στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει διασκευάσει τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων, τον Σρεκ, που θα το δούμε, καλώς εχόντων, από Νοέμβρη.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024