Ο Θανάσης Ανδρούτσος στάθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός και απέφυγε την ήττα απέναντι στον ΠΑΣ ενώ τόνισε πως περιμένει και μια δύσκολη ρεβάνς.
Όσα είπε ο Ανδρούτσος:
«Είναι πολύ σημαντικό που σκοράραμε και δεν χάσαμε. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι το νταμπλ, αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε.
Ο ΠΑΣ φαίνεται πως είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, μας έχει δυσκολέψει φέτος, έχει κάνει καλή χρονιά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη ρεβάνς.
Ως δεξιός μπακ χαφ αισθάνομαι καλά, κοιτάζω να γίνομαι όλο και καλύτερος και να καθιερωθώ».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Για 11η αγωνιστική η ΑΕΛ έμεινε μακριά από το τρίποντο και δεν εκμεταλλεύθηκε επαρκώς την ήττα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία