Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame : Τα... άκουσαν από την Εύη Δρούτσα οι παίκτες - «Με έχεις τρελάνει, βαρέθηκα»

House of Fame : Τα… άκουσαν από την Εύη Δρούτσα οι παίκτες – «Με έχεις τρελάνει, βαρέθηκα»

Μία εκλεκτή παρουσία έδωσε το παρών στο House of Fame προκειμένου να δώσει τα φώτα στους νεαρούς σπουδαστές χάρη στην εμπειρία της και την άκρως επιτυχημένη καριέρα της στον χώρο της μουσικής

Μία εκλεκτή παρουσία έδωσε το παρών στο House of Fame προκειμένου να δώσει τα φώτα στους νεαρούς σπουδαστές χάρη στην εμπειρία της και την άκρως επιτυχημένη καριέρα της στον χώρο της μουσικής.

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε ανάμεσα στους ανερχόμενους αστέρες της σχολής και όπως πάντα δεν μάσησε τα λόγια της… Πρώτη που έπιασε στο στόμα της ήταν η Μαριάννα για το ότι επιλέγει να μιλά πολλές φορές στα αγγλικά στο σπίτι ενώ απευθύνεται σε ελληνικό κοινό.

«Με έχεις τρελάνει στο αμερικάνικο. Βαρέθηκα. Σκέψου έναν άνθρωπο που έχει γυρίσει από τη δουλειά του που δεν ξέρει ξένες γλώσσες να σε ακούει όλη μέρα να μιλάς ξένα. Θα κλείσει την τηλεόραση γιατί δεν ξέρει τη γλώσσα. Ξέρει τα ελληνικά του, γιατί να σε ακούσει, γιατί να σε θαυμάσει. Εσύ του μιλάς ελληνικά και μας κάνεις την Αμερικάνα».

Προς υπεράσπιση της καλής του ο Στέφανος πήρε τον λόγο και απάντησε στην ειδικό ότι πλέον στην Ελλάδα ο κόσμος ακούει πολλά είδη με την ίδια να εξηγεί ότι δεν αναφερόταν στα ξένα τραγούδια αλλά στο πώς μιλάει στην καθημερινότητά της.

Επόμενος που «τα άκουσε» ήταν ο Γιάννης. Η στιχουργός τον επέπληξε γιατί τον είδε σε ορισμένα πλάνα να κυκλοφορεί ξυπόλυτος καθώς για εκείνη εκτός από τη φωνή σημαντικοί είναι οι τρόποι και η εικόνα που εκπέμπει ένας καλλιτέχνης.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024