Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame: Χαμός με την επίσκεψη Τουτουντζή - Έρωτες, κόντρες και κλάματα

House of Fame: Χαμός με την επίσκεψη Τουτουντζή – Έρωτες, κόντρες και κλάματα

Ο makeup artist Παντελής Τουτουντζής μπήκε για ακόμα μια εβδομάδα στο σπίτι του House of Fame με σκοπό να κάνει αλλαγές στην εμφάνιση των παικτών

Ο makeup artist Παντελής Τουτουντζής μπήκε για ακόμα μια εβδομάδα στο σπίτι του House of Fame με σκοπό να κάνει αλλαγές στην εμφάνιση των παικτών.

Πριν όμως από αυτό αποφάσισε να τους πει δύο… λογάκια για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν αυτόν και την δουλειά του.

Ξεκινώντας από τον Γιάννη, ο οποίος δυσαρεστήθηκε με το νέο του λουκ, ο Τουτουντζής προσπάθησε να εξηγήσει μερικά πράγματα στους διαγωνιζόμενους.

«Ακούω πάρα πολλά πίσω από την πλάτη μου», είπε ο Παντελής με τον Γιάννη να παίρνει τον λόγο: «Είναι ράδιο αρβύλα. Από την πρώτη μέρα που το έκανα ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα. Προσπαθούσα να το χωνέψω, μία μου άρεσε, μία όχι».

Ο makeup artist πήρε και πάλι τον λόγο για να πει: «Είναι προσβλητικό και εκφυλίζεις μια προσπάθεια. Εγώ έχω κριθεί, εσύ θα βγεις μετά με ένα όνομα που οι experts θα λένε ποιος είναι αυτός. Δεν δέχομαι το “δεν μπορώ να τραγουδήσω με αυτό το μαλλί”. Χώνεψέ το με τη σιωπή».

Παράλληλα ο Παντελής απευθύνθηκε στην Κόννη και της ανέφερε ότι δεν έχει τις φωνητικές ικανότητες ώστε να φορέσει μια κελεμπία και να τραγουδήσει, ενώ ρώτησε τον Γιώργο Ντίνο αν είναι ερωτευμένος γιατί φαίνεται πιο γλυκός. «Μήπως τσιμπήθηκες; », ρώτησε χαρακτηριστικά και ο σπουδαστής απάντησε: «Εμπνέομαι από τον έρωτα, όλα τα κορίτσια μου αρέσουν. Μου αρέσει η Έλενα και η Βένια. Δεν είμαι ερωτευμένος, αν ήμουν θα το ήξερε ήδη κάποια κοπέλα».

Όσον αφορά στα makeovers, θέση πήραν η Βένια, ο Στέφανος και ο Γιώργος Ντίνος, με τη Βένια να αναφέρει μια κουβέντα που είχε με τους σπουδαστές. Ο Άρης την αποκάλεσε «αντράκι» και ότι έχει περισσότερο αυτό το χαρακτηριστικό παρά τη θηλυκότητα.

Η Βένια δεν παρεξηγήθηκε, απλά ζήτησε εξηγήσεις από τον φίλο της, με τον Παντελή Τουτουντζή να μην του αρέσουν αυτά που ακούει και να εμφανίζεται στο σαλόνι ανοίγοντας κουβέντα με τον Άρη.

«Εξέφρασε η Βένια κάποια παράπονα περί σχολιασμών πόσο άντρας και πόσο γυναίκα είναι», είπε ο Παντελής και ο Άρης απάντησε: «Αυτό σημαίνει χιούμορ. Το ότι είμαστε στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να είμαι αυθόρμητος. Θα κάνω ένα πείραγμα και θεωρώ ότι είναι άκρως φυσιολογικό. Ήταν μία κακή πλάκα, η οποία ενόχλησε έναν άνθρωπο. Συζητώντας με τη Βένια κατάλαβα ότι ενοχλήθηκε και ότι υπάρχουν όρια. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και ο κάθε άνθρωπος. Όπως και η αίσθηση του χιούμορ».

Πρώτη αλλαγή ήταν αυτή του Στέφανου που έκανε τη Μαριάννα να ενθουσιαστεί. Ο Γιώργος Ντίνος με τη μοϊκάνα του «ψάρωσε» τον Παντελή Τουτουντζή και τους σπουδαστές.

Η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν αυτή της Βένιας, η οποία από «ορκισμένη» μελαχρινή μετατράπηκε σε μια ξανθιά JLo.

Μετά τις νέες εμφανίσεις των τριών, ο Άρης ρώτησε τη Βένια τι ειπώθηκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Παντελή Τουτουντζή, με τη σπουδάστρια να απαντά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024