Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Ασημακόπουλος - Survivor: Συγκινεί ο αδερφός του για τον θάνατο του μικρού τους αδερφού

Γιώργος Ασημακόπουλος – Survivor: Συγκινεί ο αδερφός του για τον θάνατο του μικρού τους αδερφού

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιάννης Ασημακόπουλος, αδερφός του παίκτης του Survivor.

O αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου ανέφερε ότι στην οικογένεια ήταν τέσσερα αδέρφια, αλλά ο μικρός του αδερφός, Αλέξανδρος, έφυγε από τη ζωή πριν από αρκετά χρόνια από καρκίνο.

«Ο Γιώργος είναι ο δεύτερος αδερφός. Εγώ είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερος του. Ήμασταν τέσσερα αδέρφια. Ο μικρός μας Αλέξανδρος ήταν αυτός που έφυγε.

Ο Γιώργος δεν θα προέβαλε σε καμία περίπτωση της οικογενειακή μας κατάσταση, που είχαμε βιώσει πριν από πολλά χρόνια. Δε θα το έκανε, ούτε εγώ το κάνω. Ούτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας λέμε για αυτό το θέμα. Δεν θα το εκμεταλλευόμασταν. Ο Περικλής για να το πει, σίγουρα το έμαθε από τον Γιώργο. Ο Περικλής βγήκε και πήρε θέση για ένα θέμα που ο Γιώργος δεν εκμεταλλεύτηκε στις κάμερες. Το εκμυστηρεύτηκε μόνο στον Περικλή και εκείνος το είπε όταν βγήκε από το παιχνίδι. Δεν νομίζω πως το έκανε με κακή πρόθεση. Η μητέρα μου, οι γονείς μου δε στενοχωρήθηκαν, αλλά ήταν μια κατήφεια. Ήταν κάτι που έγινε. Η ζωή προχωράει.

Έχω άλλον έναν αδερφό μικρότερο. Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, ήρθε άλλος ένας αδερφός. Ο Χρήστος Παναγιώτης που τώρα είναι 20 χρονών και μας βοηθάει και στα μαγαζιά. Η μητέρα μου είναι ήρωας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Γιώργο μας. Και η μητέρα μου τον βλέπει και αγωνιά. Την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος την έχει πάρει σε στυλ πλάκας» είπε, μεταξύ άλλων.

Για τη συμμετοχή του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Survivor είπε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Γιώργο μας. Και η μητέρα μου τον βλέπει και αγωνιά. Την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος την αντιμετωπίζει με χιούμορ» και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος σίγουρα κάνει παρέα με τον Τριαντάφυλλο, αλλά δεν τα δείχνει όλα η παραγωγή».

Τι είπε για τους κοιλιακούς του Γιώργου Ασημακόπουλου

Από την αρχή του παιχνιδιού, ο σχεδιαστής συζητήθηκε για τους κοιλιακούς του και έτσι ο αδερφός του αποκάλυψε αν όντως έχει βάλει πλέγμα…

Ο Γιάννης Ασημακόπουλος είπε: «Έβαλε ένα πλέγμα, το έκανε. Αλλά ο Γιώργος, από το σχολείο ακόμα είχε αθλητικό σώμα και τον ρωτούσα για ποιον λόγο δεν πάει στο γυμναστήριο. Ο Γιώργος έκανε πολύ ποδήλατο, και είχε εκ φύσεως ένα αθλητικό σώμα»!

Όταν ρωτήθηκε αν ο αδερφός του έκανε προετοιμασία για να μπει στο Survivor, τόνισε: «Ο Γιώργος έκανε συνέχεια προετοιμασία, ασχολείται με το σώμα του, κάνει γυμναστική, προσέχει τη διατροφή του…»!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024