Εκπλήξεις και ανατροπές κρύβει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef καθώς οι κριτές δεν σταματούν να ξαφνιάζουν τους διαγωνιζόμενους.

Μετά το mystery box της Δευτέρας και την νίκη του Παύλου, σήμερα οι τρεις κριτές θα του ανακοινώσουν το σημαντικό πλεονέκτημα που θα έχει στην επόμενη δοκιμασία.

Εκτός όμως από το πλεονέκτημα του Παύλου, οι κριτές επιφυλάσσουν μια ακόμα έκπληξη στους παίκτες με μια καμπάνα που κρατάνε κλειστή μέχρι τη μέση της δοκιμασίας.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να σταματήσουν και τους αποκαλύπτουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που κρύβει η καμπάνα.

Όσοι επιλέξουν να μαγειρέψουν θα διεκδικήσουν το έπαθλο αλλά η δοκιμασία θα έχει και μία παγίδα, αφού θα υπάρχει αποχώρηση παίκτη απευθείας, χωρίς να μπει στη διαδικασία της αντιγραφής πιάτου.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του MasterChef βλέπουμε τον Διονύση να λέει ότι θα μαγειρέψει, ενώ φαίνεται ο σημερινός καλεσμένος Αθηναγόρας Κωστάκος, να δοκιμάζει μια προσπάθεια και να την χαρακτηρίζει ως ότι πιο άσχημο έχει δοκιμάσει ποτέ!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο