Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος», Κώστας Τσιτουρίδης, ο οποίος νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, όπου είχε μεταφερθεί με συμπτώματα κοροναϊού.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζει με μήνυμά του ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας- Θράκης, Δημήτρης Τσαλικάκης.
Ο εκλιπών είχε γεννηθεί το 1958 στο Κιλκίς, σπούδασε στο Sapienza Università di Roma και έκανε διδακτορικό στο ΔΠΘ. Διετέλεσε διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης, διοικητής του νοσοκομείου Γεννηματάς, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος» και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).