Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώην του Νεϊμάρ μπήκε στο ρωσικό «Bachelor» ενώ είναι και... στο Tinder

Η πρώην του Νεϊμάρ μπήκε στο ρωσικό «Bachelor» ενώ είναι και… στο Tinder

Τη συμμετοχή της στο «Holostyak», δηλαδή τη ρωσική έκδοση του γνωστού και στην Ελλάδα ριάλιτι «The Bachelor», γνωστοποίησε στους followers της η πανέμορφη, Κατερίνα Σαφάροβα.

Η πρώην σύντροφος του Νεϊμάρ, Κατερίνα Σαφάροβα, ανακοίνωσε πως θα βρεθεί στο «Bachelor» της Ρωσίας, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

Τη συμμετοχή της στο «Holostyak», δηλαδή τη ρωσική έκδοση του γνωστού και στην Ελλάδα ριάλιτι «The Bachelor», γνωστοποίησε στους followers της η πανέμορφη, Κατερίνα Σαφάροβα.

Το «εκρηκτικό» μοντέλο στο Instagram και πρώην σύντροφος του Νεϊμάρ – σύμφωνα τουλάχιστον με τα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα από το εξωτερικό- έχει εμπειρία από ριάλιτι καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και στο ισπανικό πρόγραμμα, «Νησί του πειρασμού».

Η Σαφάροβα ανακοίνωσε στους 823.000 followers της στο Instagam τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Η 26χρονη Youtuber ζει μόνιμα στη Βαρκελώνη (εκεί γνωρίστηκε με τον Νεϊμάρ), ενώ έδωσε το «παρών» σε αρκετά πάρτι του Βραζιλιάνου «αστέρα» του ποδοσφαίρου στο Παρίσι.

«Καρδούλες μου, είμαι σε θέση πλέον να σας ανακοινώσω ότι θα βρεθώ στο ρωσικό πρότζεκτ με το όνομα «Holostyak» (σ.σ. το όνομα της ρωσική έκδοσης). Είναι ένα ριάλιτι που έχει πραγματοποιηθεί σε πολλές χώρες του κόσμου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους έφτασε στην χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση της 27χρονης καλλονής.

Παράλληλα, η 26χρονη καλλονή γνωστοποίησε ότι είναι και στη γνωστή πλατφόρμα γνωριμιών, «Tinder», δείχνοντας έτσι πως… η κοπέλα ψάχνει να διώξει κάθε ίχνος μοναξιάς από τη ζωή της, αλλά και να τραβήξει τα «φώτα» πάνω της.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024