Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποσύρεται στο ξενοδοχείο η αποστολή της ΑΕΚ μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ

Αποσύρεται στο ξενοδοχείο η αποστολή της ΑΕΚ μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ μετά την 5αρα από τον Ολυμπιακό αναμένεται να «μαντρωθεί» στο ξενοδοχείο μέχρι και το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο την Τετάρτη, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 5-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Superleague και προκάλεσε τριγμούς στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι κάκιστη, ενώ οι παίκτες και το προπονητικό τιμ καλείται να συγκεντρωθεί και πάλι άμεσα αφού την Τετάρτη ακολουθεί το πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Για αυτό τον λόγο στην ΑΕΚ έχει παρθεί η απόφαση να αποσυρθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μέχρι και το κομβικό ματς με τον Δικέφαλο του βορρά σε ξενοδοχείο προκειμένου καταρχήν να πέσουν οι τόνοι κι εν συνεχεία να μπουν σε ρυθμούς ΠΑΟΚ και να συγκεντρωθούν κατάλληλη μετά το βαρύ αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στα Play off, είναι στην 5η θέση και ταυτόχρονα εκτός Ευρώπης, ενώ μετράει δυο ήττες και μάλιστα βαριές από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με 5-1 και 3-1 αντίστοιχα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024