«Η Σίτι τα έχει παρατήσει για τον Μέσι». Αυτή ήταν είδηση που κυκλοφορούσε εδώ και αρκετές ώρες. Αλλά ο Ριβάλντο δεν πείθεται από αυτά. Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και ΑΕΚ τόνισε πως αυτή είναι μία στρατηγική κίνηση και… μπλόφα από μεριάς Σίτι.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο «Ρίμπο»:
«Ο Τύπος αναφέρει ότι η Σίτι τα έχει παρατήσει για τον Μέσι, ενόψει της νέας σεζόν αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για τέτοιου είδους ιστορίες.
Γενικά, όταν ένας σύλλογος απορρίπτει ότι ισχύουν μεταγραφικοί στόχοι, στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο σημαίνει το αντίθετο, κάνοντας απλά μια στρατηγική μπλόφα.
Θα χαρώ το να δω πιο χαλαρό τον Μέσι στον αγωνιστικό χώρο ξανά και να παίξει ξανά το καλύτερό του ποδόσφαιρο.
Αν δεν συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για ένα νέο συμβόλαιο, τότε θα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους, συνεχίζοντας να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερό του, αποφεύγοντας επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον του πριν το τέλος της σεζόν».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή Άγγλου επιθετικού και στα πλάνα του για το ματς (7/4) του Champions League
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!