Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν έστειλε το δικό του μήνυμα για τους μετανάστες που ζουν στην Μόρια, στο πλαίσιο του προγράμματος «Refugees and Migrants» του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Μπαρτσελόνα.
Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2016 και μέσα από το οποίο η ομάδα της Ισπανίας, έχει βοηθήσει 24.000 νεαρά παιδιά σε Λίβανο, Ελλάδα, Ιταλία και Καταλονία.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!