Ο Αρης αντιμετωπίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αστέρα Τρίπολης για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, με τους Αρκάδες να σκοράρουν στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βαλιέντε, αλλά το γκολ του Ισπανού αμυντικού μέσου να ακυρώνεται για οφσάιντ.
Ο Φερνάντεθ εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Σουάρεθ με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Σίτο, αυτός προσπάθησε με το κεφάλι να κερδίσει τον Κουέστα, ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε ενστικτωδώς και ο Βαλιέντε από κοντά πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το γκολ του Ισπανού, όμως, ακυρώθηκε αμέσως για οφσάιντ από τον βοηθό, με τη φάση στη συνέχεια να ελέγχεται στο VAR και τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ του Αστέρα Τρίπολης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.