Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το ΕΠΟΣ δεν πρέπει να το χάσεις: Κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδος σε σαλόνι σπιτιού, με μπολ και φόντο μπεζ-καφέ καναπέ

Αυτό το ΕΠΟΣ δεν πρέπει να το χάσεις: Κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδος σε σαλόνι σπιτιού, με μπολ και φόντο μπεζ-καφέ καναπέ

Η ΕΟΠΕ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ξεπέρασε και την ΕΠΟ και έκανε την πιο γελοία κλήρωση Κυπέλλου στην ιστορία των σπορ, παγκοσμίως.

Ο,τι είχαμε δει από την ΕΠΟ, φάνταζε η μεγαλύτερη καλτίλα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Κλήρωση του Κυπέλλου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ενας καθιστός κυριούλης να χουφτώνει μπαλάκια, με τα γυαλάκια κατεβασμένα στη μύτη, και να ζητάει από την «κυρία Μαρία» να τον βοηθήσει και να σημειώσει τα ζευγάρια. Αλλά ακόμη και αυτή η πρωτοκαθεδρία της ΕΠΟ ξεπεράστηκε. Και έχουμε νέο νικητή. Την ΕΟΠΕ.

Πριν συνεχίσετε την ανάγνωση του κειμένου, σας ενημερώνουμε να προετοιμαστείτε. Και να το κάνετε με δική σας ευθύνη. Διότι εάν πάτε πιο κάτω, θα μεταφερθείτε αυτομάτως στο 1950, σε βερσιόν 2021. Με τηλεδιασκέψεις, αλλά και κληρώσεις που γίνονται στα πιο απίθανα μέρη. Όπως ένα σαλόνι σπιτιού. Μια τραπεζαρία. Με φόντο έναν μπεζ-καφέ καναπέ και ένα άσπρο-ασημί μαξιλάρι. Και κάτι κεράκια στο πλάι, για να ομορφαίνουν την εικόνα. Μια οπτασία. Η υπέρτατη καλτίλα. Ένα σεμεδάκι έλειπε. Για να ολοκληρώσει το σκηνικό παρακμής.

Προσοχή, όλα τα παραπάνω δεν είναι υπερβολές. Δεν είναι κάποια παρωδία του Φάνη Λαμπρόπουλου σε συνεργασία με τον Τσουβέλα και τους Αρβύλα. Είναι κανονική, επίσημη, επισημότατη κλήρωση Κυπέλλου. Του Κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ.

Ναι, έχει και μια γυάλα-μπολ, αλλά και μπαλάκια το σκηνικό. Η αντίστοιχη «κυρία Μαρία» της ΕΠΟ αυτή τη φορά ήταν μόνη της. Η κλήρωση έγινε σπίτι της. Και μάλιστα έφερνε κοντά στην κάμερα του κινητού της τα χαρτάκια που έβγαζε από τα μπαλάκια. Μπαλάκια, που μαρτυρούν την κατάντια του αθλήματος, στα χέρια μιας διοίκησης που είναι απορίας άξιο τι είχε στο μυαλό της με αυτή την κωμική διαδικασία.

Μια διαδικασία που μόνο εικόνα πλήρους διαφάνειας δεν αναδίδει. Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει προ πολλού η κλήρωση να γίνει με τρόπο που να μην αφήνει καμία «σκιά». Και όμως εξελίχθηκε σε παρωδία… Η κάμερα έδειχνε τους εκπροσώπους των ομάδων, την ώρα που έβγαιναν τα μπαλάκια από το… μπολ της υπαλλήλου της ΕΟΠΕ. Και για την ιστορία, Παναθηναϊκός και Αρης προκρίθηκαν χωρίς αγώνες, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον ΑΟ Θήρας, σε νοκ άουτ ματς, στην Σαντορίνη, ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Λαμία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο. Λαμίας 2013 και Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. είναι τα δύο ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, ενώ ο Παναθηναϊκός και ο Άρης πέρασαν στην ημιτελική φάση άνευ αγώνα, όπως προέκυψε από τη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (04/04).

Οι αγώνες της Προημιτελικής φάσης είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Απριλίου.

Τα ζευγάρια της Προημιτελικής φάσης:

Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο. Λαμίας 2013

Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση άνευ αγώνα οι: Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Σ. Άρης»

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024