Τα τελευταία χρόνια η σύγκριση από την οποία οι οπαδοί του τένις προσπαθούν να «βγάλουν» τον καλύτερο τενίστα όλων τον εποχών, καλά κρατεί. Όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν δείχνει να συμφωνεί με αυτή τη σύγκριση.
Παρόλο που ο πατέρας του, Σρένταν, τον συγκρίνει διαρκώς με τους δύο θρύλους του αθλήματος και πιστεύει ότι τους έχει ξεπεράσει, εκείνος βλέπει τα πράγματα εντελώς… διαφορετικά.
«Συγκρίνω τον εαυτό μου μόνο με μένα και το πώς ήμουν στα 18 μου χρόνια. Όταν κάνω οποιαδήποτε άλλη σύγκριση, με πιάνει ζαλάδα. Έχω νευριάσει πάρα πολλές φορές στην καριέρα μου διαβάζοντας για αυτές τις συγκρίσεις.
Προσωπικά, έχω πάψει να συγκρίνομαι με τον Φέντερερ και τον Ναδάλ εδώ και πέντε χρόνια σίγουρα. Βασικά, δεν συγκρίνομαι με κανέναν» σχολίασε ο «Νόλε».
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.