Θεσσαλονίκη : Απίστευτες εικόνες συνωστισμού – Πάνω από 100 άτομα έπιναν κοκτέιλ [Εικόνες]
Περίπου 150 άτομα με κοκτέιλ είχαν συγκεντρωθεί έξω από καταστήματα που λειτουργούν take away στη διασταύρωση των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη. Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για να «διαλυθούν»
Περίπου 150 άτομα με κοκτέιλ είχαν συγκεντρωθεί έξω από καταστήματα που λειτουργούν take away στη διασταύρωση των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη. Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για να «διαλυθούν».
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ χρειάστηκε να επέμβουν προκειμένου να σταματήσει ο μεγάλος συνωστισμός που συνέβαινε έξω από τα καταστήματα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμα και μετά τις συστάσεις των αστυνομικών αρκετοί ήταν αυτοί που συνέχισαν για τα επόμενα λεπτά να κάθονται και να πίνουν το ποτό τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει, πάνω σε… μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούν για καθίσματα αλλά και να στέκονται όρθιοι, σύμφωνα με το grtimes.gr.
Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες είναι ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την παραλία της Θεσσαλονίκης με εκατοντάδες – κυρίως νεαρής ηλικίας – να γεμίζουν και τα πεζοδρόμια έξω από καταστήματα take away.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων