Εντάσεις, φωνές και… συγγνώμες επικράτησαν και σήμερα στο House of Fame, και στο επίκεντρο είναι για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ο οποίος μετά την κόντρα του με την Βασιλική Ρόρρη, κατάφερε να προκαλέσει και την οργή του Πάνου Μεταξόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης ζήτησε από την καθηγήτρια μουσικής Βασιλικής Ρόρρη να του κατεβάσει έναν τόνο το τραγούδι του, με την ίδια να παρεξηγείται από τον τρόπο του.

Η ένταση ξεκίνησε από την Πέμπτη και κορυφώθηκε την Παρασκευή με την κ. Ρόρρη να του λέει χαρακτηριστικά: «Με ενοχλεί πολύ να μου λες θέλω. Με ενόχλησε που το έκανες χθες και το κάνεις και σήμερα. Εσύ από εμένα δεν μπορείς να θέλεις. Εγώ θέλω». «Δεν απαιτώ, θέλω τη συμβουλή σας», απάντησε ο Γιάννης.

Η σειρά για… κατσάδιασμα ήταν για τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα έξαλλος και απαίτησε από τον Γιάννη μια συγγνώμη για τα λόγια που του χρέωσε.

«Έκατσα και το έψαξα και ποτέ δεν είπα τη λέξη ασέβεια. Μόνο σου την ανέφερες και σου εξήγησα ότι δεν εννοώ ασέβεια. Ένιωθα τρομερές ενοχές και ζήτησα και συγγνώμη. Παίρνω πίσω τη συγγνώμη και την πετάω και απαιτώ να μου ζητήσεις συγγνώμη. Έκανα ένα λάθος με τον Sion, αν κάνω άλλα δύο θα φύγω από τη σχολή», είπε ο διευθυντής με τον Γιάννη να απολογείται.

«Η μέρα μου χθες ξεκίνησε με διαφωνία με την κ. Βασιλική. Σας σέβομαι και σας εκτιμώ και βλέπω πόσο αληθινός είστε. Ζητάω ταπεινά συγγνώμη, σαν άνθρωπος χτες όλη η μέρα ήταν ένα δάχτυλο».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο