Έξαλλος έγινε ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας House of Fame Πάνος Μεταξόπουλος μετά την επίσκεψη στο σπίτι του κριτή Γιάννη Πλούταρχου.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν μπροστά στον αγαπημένο τραγουδιστή και να ακούσουν τις συμβουλές του αλλά όπως φαίνεται δεν έδειξαν την απαιτούμενη σημασία.

Η στάση ορισμένων παικτών κι ιδιαίτερα του Γιάννη, δεν άρεσε καθόλου στον διευθυντή της Μουσικής Ακαδημίας, που άρχισε να υψώνει τον τόνο της φωνής του: «Κατ’ εμέ είναι ανεπίτρεπτο. Η συμπεριφορά σου γενικότερα. Είχες μπροστά σου τον Πλούταρχο κι ήσουν πολύ χαλαρός που δεν ξέρεις τα λόγια».

Από την άλλη ο Γιάννης προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τα λόγια που ξέχασε και δεν θεώρησε ότι με την στάση του δεν τιμά τον Γιάννη Πλούταρχο: «Ο κύριος Μεταξόπουλος θεώρησε ότι έδειξα ασέβεια ότι ήμουν χαλαρός ενώ αυτό είναι η ασπίδα μου. Δεν ξέρω πως φάνηκε στα μάτια του κύριου Πλούταρχου αλλά ούτε ήμουν ασεβής, ούτε ήθελα να δείξω κάτι τέτοιο. Απλά τα λόγια μου τα ξέχασα από το άγχος μου, κατά τα άλλα δεν άκουσα κακά λόγια».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο