Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σιωπηλός δρόμος»: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα - Την Κυριακή στις 21.00

«Σιωπηλός δρόμος»: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα – Την Κυριακή στις 21.00

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA «Σιωπηλός δρόμος», έχει ήδη ξεκινήσει, και η αγωνία κορυφώνεται μέχρι την Κυριακή 4 Απριλίου στις 21.00!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA «Σιωπηλός δρόμος», έχει ήδη ξεκινήσει, και η αγωνία κορυφώνεται μέχρι την Κυριακή 4 Απριλίου στις 21.00!

Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η νέα δραματική σειρά με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη έρχεται στο MEGA.

Κινηματογραφική αισθητική υψηλών προδιαγραφών, ερμηνείες που θα συγκλονίσουν και ένα καστ σπουδαίων πρωταγωνιστών σε μία σειρά που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

«Άνετα θα μπορούσαμε να δούμε τη σειρά σε κάποιο ξένο συνδρομητικό κανάλι»

Στο MEGA μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, εκ των πρωταγωνιστών της σειράς που φιλοδοξεί να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

«Είναι ενδιαφέροντες οι χαρακτήρες και η πλοκή και έχει ωραία εικόνα. Φωτογραφία και σκηνοθεσία. Άνετα θα μπορούσαμε να τη δούμε αυτή τη σειρά σε κάποιο ξένο συνδρομητικό κανάλι» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Σε μια οικογένεια αρκετά εύπορη, τα παιδιά τους, τα εγγόνια του πάτερ φαμίλια που θα είμαι εγώ, απάγονται από κάποιους. Ξετυλίγεται ένα κουβάρι και φαίνεται ότι δεν πρόκειται για ένα κοινό έγκλημα για λύτρα ή κάτι τέτοιο» εξήγησε ο ίδιος.

«Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος με το εμβόλιο»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε στο Νίκο Ευαγγελάτο και ότι λίγο νωρίτερα είχε εμβολιαστεί, και μίλησε για την εμπειρία του.

«Πριν από μία ώρα και κάτι έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου. Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος και ελπίζω γρήγορα να το κάνουν όλοι. Εμένα ήρθε η σειρά μου λόγω ηλικίας. Έκανα αυτό της Moderna. Ανησυχία δεν είδα στον κόσμο. Ήταν αρκετά ηλικιωμένοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι όσοι ανησυχούν δεν πάνε να ανησυχήσουν εκεί. Με το εμβόλιο βγήκαμε από διάφορες ασθένειες που σκότωναν ανθρώπους κατά εκατομμύρια. Έτσι θα βγούμε και από τον κοροναϊό» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024