Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Amy Winehouse: Νέο ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό έρχεται στη δέκατη επέτειο του θανάτου της

Amy Winehouse: Νέο ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό έρχεται στη δέκατη επέτειο του θανάτου της

To «Amy Winehouse: 10 Years On» που θα προβληθεί από το BBC αφηγείται την ιστορία της εκλιπούσας τραγουδίστριας από την σκοπιά της μητέρας της.

Με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατο της Amy Winehouse το BBC Two ετοιμάζεται να προβάλει ένα νέο ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό και θα αφηγείται την ιστορία της από την σκοπιά της μητέρας της, Janice Winehouse.

Με τίτλο «Amy Winehouse: 10 Years On» το ντοκιμαντέρ αποτελεί έναν φόρο τιμής για τη ζωή και την παρακαταθήκη της εμβληματικής Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Εκτός από την μητέρα της εκλιπούσας περιλαμβάνει αφηγήσεις από φίλους και μέλη της οικογένειάς της που μοιράζονται με τους θεατές αναμνήσεις που έχουν από την Amy Winehouse.

«H Janis έχει σκλήρυνση κατά πλάκας, μια νόσο που απειλεί να της στερήσει όλες τις αναμνήσεις που έχει από την Amy. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αποφάσισε να κάνει αυτή τη πολύ προσωπική αφήγηση στο ντοκιμαντέρ» αναφέρει η ανακοίνωση του BBC.

«Νιώθω πως ο κόσμος δεν ήξερε την πραγματική Amy, αυτή που μεγάλωσα εγώ, και χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ με τον κόσμο πράγματα σχετικά με τις ρίζες της και το ποια αλήθεια ήταν» πρόσθεσε η Janis Winehouse.

«Το “Amy Winehouse: 10 Years On” είναι ένα εορταστικό και πολύ προσωπικό προφίλ για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα που έχουν περάσει ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση. «Έκτος από μια ματιά στην μουσική της ιδιοφυία- μέσα από σπάνιες και ακυκλοφόρητες παραστάσεις της- το ντοκιμαντέρ θα προσφέρει επίσης μια διαφορετική ερμηνεία στην κρατούσα αφήγηση σχετικά με την άνοδο και την πτώση της, μέσω αφηγήσεων αυτών που την ήξεραν καλύτερα».

Το 2015 είχε κυκλοφορήσει ένα άλλο ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse, σκηνοθετημένο από τον Asif Kapadia, και είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές. Ωστόσο ο πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας το είχε χαρακτηρίσει «παραπλανητικό» και «μη ισορροπημένο».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024