Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των play off της Super League, καθώς εκτός παραμένουν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γεβχέν Σάκχοφ και Αντρέ Σιμόες, με τον Πορτογάλο μάλιστα να χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.
Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία επιστροφή για τον Μανόλο Χιμένεθ. Πρόκειται για τον Κώστα Γαλανόπουλο που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας του και… τρέχει για να προλάβει το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.
Ο Έλληνας άσος της ΑΕΚ αναμένεται να δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση την ωμοπλάτη, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του στην αποστολή. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά τότε ο «Γαλανό» θα πάρει μία θέση στην αποστολή και κατά πάσα πιθανότατα θα αγωνιστεί και για μερικά λεπτά.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.