Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Τους τρέλανε ο Μαρτίνς – Δύο γκολ ο σέντερ φορ Σεμέδο!

Ολυμπιακός : Τους τρέλανε ο Μαρτίνς – Δύο γκολ ο σέντερ φορ Σεμέδο!

Η έκπληξη που επεφύλασσε ο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Δευτέρας – Νέοι ρόλοι για Σεμέδο και Βαλμπουενά.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Δευτέρα (29/3) οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει χθες ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ (4/4) για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague και περιμένει να επιστρέψουν υγιείς οι διεθνείς από τις εθνικές τους ομάδες.

Οσοι έχουν μείνει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να είναι έτοιμοι τα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων επιστρέφει στη δράση με στόχο το νταμπλ. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θέλει να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και φυσικά το Κύπελλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη σημερινή προπόνηση επεφύλασσε μια έκπληξη στους ποδοσφαιριστές του, με τον Πορτογάλο στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος, που περιελάμβανε διπλό, να αφήνει ελεύθερους τους παίκτες του να επιλέξουν τις ομάδες και τις θέσεις που θα αγωνιστούν. Ενας από τους παίκτες που άλλαξαν ρόλους και δεν αγωνίστηκε στη φυσική του ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ έπαιξε ως επιθετικός και μάλιστα τα πήγε περίφημα, αφού έβαλε δύο γκολ! Ο Ιβηρας αμυντικός έχει επιστρέψει δυναμικά μετά τον τραυματισμό του και δείχνει έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Σεμέδο ήταν εξαιρετικός ως επιθετικός, έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα και άφησε… άφωνο τον Μαρτίνς με την εκτελεστική του δεινότητα.

Ενας ακόμα ποδοσφαιριστής που άλλαξε θέση ήταν ο Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μαέστρος επέλεξε να παίξει ως αμυντικό χαφ και όχι ως επιτελικός μέσος που τον έχουμε συνηθίσει. Μια ακόμα αλλαγή που είχε ενδιαφέρον, με τον 36χρονο να δοκιμάζεται σε μια άλλη θέση. Η σημερινή μέρα μάλιστα ήταν ιδιαίτερη για τον Γάλλο σούπερ σταρ, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μια εξέλιξη που τον χαροποίησε ιδιαίτερα, όπως επίσης και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που επιθυμούσαν την παραμονή του έμπειρου άσου στο μεγάλο λιμάνι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες λαμβάνουν μέρος επίσης πέντε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τους Αλέξη Καλογερόπουλο, Ρενίλντ Κασέμι, Θανάση Παπαδούδη, Φώτη Κίτσο και Παύλο Μαυρουδή.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024