Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από το να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από το να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο Μπαμπά Ραχμάν βίωσε τραγικές στιγμές στο ποδόσφαιρο, έκανε σχεδόν 4 χρόνια να παίξει και το μυαλό του πήγε στο χειρότερο.

Ο Μπαμπά Ράχμαν μίλησε για την καριέρα του και όλα όσα βίωσε με έναν τραυματισμό που είχε και αποκάλυψε πως έφτασε μια ανάσα από το να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα, το 2015 όταν και πήρε τη μεγάλη μεταγραφή για την Τσέλσι είχε μια σειρά από δυσκολίες που δεν του επέτρεψαν ποτέ να αγωνιστεί στους μπλε.

Η Τσέλσι ήταν αυτή που τον ανακάλυψε σε ηλικία 18 ετών το 2012 και μετά από τρία χρόνια όπου ήταν βασικός σε Γκρόιτερ Φιρτ και Άουγκσμπουργκ τον έκανε δικό της με σκοπό να είναι μαζί με τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, οι δυο παίκτες της δεξιάς πλευράς των Λονδρέζων

Ωστόσο, από τότε κι έπειτα ξεκίνησαν τα προβλήματα τραυματισμών, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην τον υπολογίζει ιδιαίτερα. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγε δανεικός στη Σάλκε, όμως τον Ιανουάριο του 2017 είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο Κόπα Άφρικα με την Γκάνα. Ο Μπάμπα μετά από εκείνον τον τραυματισμό είχε μια σειρά από προβλήματα, αφού δεν κατάφερε να παίξει ούτε ένα ματς μέχρι τον Μάιο του 2018.

Παρόλα αυτά η Σάλκε ήταν ικανοποιημένη από το πρώτο μισό που είχε πραγματοποιήσει και τον ξαναπήρε και με τους βασιλικούς μπλε επέστρεψε στη δράση. Αφού έπαιξε 2 ματς στην αρχή της σεζόν δεν κατάφερε να αγωνιστεί παραπάνω με αποτέλεσμα να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2019 και πάλι στην Τσέλσι. Από εκεί και μετά πήγε πάλι δανεικός σε Ρεμς και Μαγιόρκα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ φέτος τον Ιανουάριο υπέγραψε στον ΠΑΟΚ.

«Ήταν 2019. Απλά ήθελα να σταματήσει ότι πρωτοάκουσα τα νέα για τον τραυματισμό μου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκα νωρίς στη ζωή μου» είπε σε συνέντευξη. Κανονικά, παίρνω χρόνο πριν ξαπλώσω αλλά όταν άκουσαν τα νέα κοιμήθηκα μετά από πέντε λεπτά. Ήθελα να παραιτηθώ, να σταματήσω, αλλά μετά από μερικά τηλεφωνήματα και αφού έκατσα και συζήτησα, ένιωσα ότι είχε μια ευκαιρία. Αισθανόμουν ότι μπορούσα ακόμη να είμαι στο γήπεδο και να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο Μπάμπα Ράχμαν φέτος έχει παίξει ήδη 5 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει σκοράρει μια φορά, ενώ έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Γκάνας.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024