Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Crocks με κάλτσες: Γερμανός τουρίστας ή η απόλυτη τάση;

Crocks με κάλτσες: Γερμανός τουρίστας ή η απόλυτη τάση;

Δημιουργημένα από υλικό Croslite, σχεδιασμένο από την Crocs, αυτά τα παπούτσια συνδέονταν πάντα με την υπόσχεση της απαράμιλλης άνεσης, αλλά και την εικόνα των τουριστών στα ελληνικά νησιά.

Δημιουργημένα από υλικό Croslite, σχεδιασμένο από την Crocs, αυτά τα παπούτσια συνδέονταν πάντα με την υπόσχεση της απαράμιλλης άνεσης, αλλά και την εικόνα των τουριστών στα ελληνικά νησιά.

Και αν αυτά τα διάσημα πλαστικά τσόκαρα παραμένουν από το 2002 στην κορυφή των προτιμήσεων, παρά την κριτική, φαίνεται ότι έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Το 2018 η Balenciaga δημιούργησε εκ νέου το Crocs και ο Demna Gvasalia μας ανακοίνωσε με χαρά ότι ήταν «τα πιο άνετα παπούτσια στον κόσμο». Αντανακλώντας μια εντυπωσιακή πραγματικότητα, ο δημιουργικός διευθυντής της γαλλικής εταιρείας πρόσθεσε επίσης ότι το ζήτημα της καλαισθησίας ήταν «μια πολύ υποκειμενική αξία», προωθώντας έτσι τα Crocs στο προσκήνιο του κόσμου της μόδας.

Έπεισε άραγε κανέναν;

View this post on Instagram

A post shared by @mackam22

Μετά τον Bad Bunny, είναι η σειρά του Τζάστιν Μπίμπερ να λανσάρει ξανά το viral παπούτσι

Αυτό το ολοκαίνουργιο μοντέλο από όλα τα λευκά τσόκαρα έχει εκχωρήσει στο στιλιστικό σύμπαν του ράπερ χάρη στο Jibbitz του, ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση. Με αληθινά προσωπικά αξεσουάρ, τα Crocs που εμφανίστηκαν το 2005 επανεξετάστηκαν εδώ σε μια φωσφορίζουσα έκδοση, επισημαίνοντας έτσι τις τρελές επιρροές του Bad Bunny.

Μια πραγματική επιτυχία, αν σκεφτεί κανείς πως ο ιστότοπος της αμερικανικής μάρκας δημοσίευσε  πως «ξεπούλησε» σε μόλις 16 λεπτά, δημιουργώντας έτσι μια ανεξέλεγκτη φρενίτιδα γύρω από αυτά τα περίφημα πλαστικά τσόκαρα.

Life in plastic, it’s fantastic

H αναγέννηση του Croc είναι γεγονός, είτε σας αρέσει είτε όχι, μιας και η πρόσφατη συνεργασία του Τζάστιν Μπίμπερ με τη μάρκα εξαντλήθηκε σε 90 λεπτά και οι New York Times δήλωσαν ότι το παπούτσι «κέρδισε το 2020».

Κατά την διάρκεια του lockdown, η online εταιρεία ρούχων Lyst επιβεβαιώνει ότι η ζήτηση για Crocs παραμένει υψηλή, με αναζήτηση 89% την εβδομάδα. Επιπλέον, όταν ο Μπίμπερ λάνσαρε το παπούτσι στο Instagram του πριν από την κυκλοφορία, η τιμή της μετοχής της μάρκας ανέβηκε στα ύψη.

Το ζευγάρι παπουτσιών του τραγουδιστή, με τα ζωηρά μοτίβα και τα ακαταλαβίστικα πρόσθετα αξεσουάρ επάνω , αρχικά είχε λιανική τιμή τα 60 δολάρια, αλλά τώρα αξίζουν το διπλάσιο στο eBay.

«Ως καλλιτέχνης, είναι σημαντικό οι δημιουργίες μου να παραμένουν πιστές στον εαυτό μου και στο στυλ μου. Φοράω Crocs όλη την ώρα, οπότε ο σχεδιασμός του ζευγαριού μου ήρθε φυσικά », είπε σε δήλωση.

Το ενδιαφέρον για την Crocs έχει αυξηθεί κατά 38% σε σύγκριση με πέρυσι και οι εκτιμήσεις λένε ότι οι πελάτες είναι πολύ…. πρόθυμοι για τα φορέσουν τα υποδήματα αυτά, ώστε να αναδείξουν το στιλ τους.

Όπως ταιριάζει σε κάθε παπούτσι – τοτέμ, το Croc διαθέτει επίσης αφοσιωμένο fanbase διασημοτήτων.

Πέρα από τον Μπίμπερ, ο Φαρέλ έχει κάνει φανερή την εκτίμησή του για το κίτρινο ζευγάρι νέον του. Τα αμφιλεγόμενα παπούτσια είχαν ακόμη και τη σφραγίδα έγκρισης από τη Ριάνα, η οποία φάνηκε να φοράει μια έκδοση Dior πολύ πριν από την αναβίωσή τους. Το 2015 η Έλεν Μίρεν φορούσε την Union Jack Crocs της (τα οποία ομολόγησε ότι πλένει στο πλυντήριο πιάτων) για να εμφανιστεί στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Η Αριάνα Γκράντε, εν τω μεταξύ, τελειοποίησε την τέχνη του «Crocs and socks» πέρυσι.


Μωρέ λες;

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024