Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Αλευράς : Εξηγεί τους λόγους που απέχει από το θέατρο

Θανάσης Αλευράς : Εξηγεί τους λόγους που απέχει από το θέατρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Θανάσης Αλευράς στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Θανάσης Αλευράς στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός, καλεσμένος του «Πρωινού» εξήγησε τους λόγους που επιλέγει να απέχει από το θέατρο αλλά και τι είναι αυτό που τον «ταράζει» στη συγκεκριμένη δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και σε μια από τις μεγάλες του αγάπες που είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το τρέξιμο, μιας και ο ίδιος έχει τρέξει σε Μαραθώνιο.

 Η πίεση και το πρόβλημα υγείας

Μάλιστα, με Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις και την αποκάλυψη για το αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας που εμφάνισε σε ηλικία 22 ετών, ο Θανάσης Αλευράς ανέφερε πως αυτό εμφανίστηκε αμέσως μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου έχοντας σημαντικό ρόλο στο διοργανωτικό κομμάτι δέχθηκε μεγάλη πίεση, η οποία τελικά πυροδότησε την ψωρίαση, και εξήγησε πώς κατάφερε να συμφιλιωθεί με το συγκεκριμένο πρόβλημα και να κατορθώσει να ιεραρχήσει τις επιθυμίες του.

«Δεν βλέπω σαν ‘επιπτώσεις’ το ότι έχω βγάλει κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις από τη ζωή μου. Το θέατρο πια με ταράζει, έχω πάρει την απόφαση να κάνω θέατρο μερικούς μήνες μόνο τον χρόνο. Νιώθω ότι το θέατρο με πιέζει και είναι πολύ σκληρό για κάποιον όταν το κάνει πολλά χρόνια. Εγώ το κάνω 20 χρόνια και το κάνω σκληροπυρηνικά» δήλωσε χαρακτηριστικά και παραδέχθηκε πως πλέον το θέατρο δεν είναι κάτι που τον βοηθά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024