Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
YFSF: H νικήτρια «Δήμητρα Παπίου» και τα κομμένα του Κώστα Δόξα

YFSF: H νικήτρια «Δήμητρα Παπίου» και τα κομμένα του Κώστα Δόξα

Άλλη μία βραδιά λαμπερών λαμπερών acts και απρόσμενων μεταμορφώσεων ολοκληρώθηκε στο YFSF με τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αποδώσουν τον ρόλο που τους ανατέθηκε

Άλλη μία βραδιά μεταμφιέσεων για το show Your Face Sounds Familiar (YFSF) παρακολούθησαν οι τηλεθεατές την Κυριακή (07/03) στην All Star εκδοχή του και τη λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου να υποδέχεται στη σκηνή τους καλύτερους παίκτες του σόου σε νέες περιπέτειες και ανατρεπτικές εμφανίσεις που κανείς δεν φαντάζεται.

Η Κατερίνα Στικούδη ερμηνεύοντας Δήμητρα Παπίου ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, ενώ οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν ήταν οι: Θανάσης Αλευράς, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου και Κατερίνα Στικούδη – με τον Κώστα Δόξα και τον Ίαν Στρατή να μην εμφανίζονται στο σόου ( θα είχαν κοινή εμφάνιση ως Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος).

Η εξαιρετική Κατερίνα Στικούδη ανακηρύχθηκε νικήτρια της βραδιάς και τραγούδησε το «Αυτή η νύχτα μένει« της Δήμητρας Παπίου, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Μετά την εξαιρετική προηγούμενη εμφάνιση ως Άννα Βίσση, ο Θανάσης Αλευράς εμφανίστηκε ξανά στην σκηνή ως γυναίκα τραγουδίστρια. Αυτή τη φορά ντύθηκε Josephine και η ερμηνεία του μαζί με τη χορογραφία πάλι ενθουσίασε κοινό και κριτές.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε ότι έμεινε άφωνη με το βλέμμα που είχε σε όλη την εμφάνιση, ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος πέταξε την μοναδική ατάκα ότι «σακατεύτηκε»!

Η πιο συγκινητική εμφάνιση ήταν εκείνη του Λευτέρη Ελευθερίου ως Θανάσης Βέγγος στην ταινία «Πάρε Κόσμε».

Ο σπουδαίος κωμικός ξαναζωντάνεψε μπροστά στο κοινό μέσα από τη μεταμόρφωση του Ελευθερίου, που μπορεί εμφανισιακά να μην έμοιαζε τόσο, όμως η φωνή και το ύφος ήταν πολύ χαρακτηριστικά. «Εξαιρετική η κραυγή σου στο τέλος» σχολίασε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κώστας Δόξας – Κομμένα τα πλάνα του

Οι εξελίξεις στην αντιπαράθεση του Κώστα Δόξα με τη σύζυγό του, που τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό, οδήγησαν τον ANT1 σε ριζικές αλλαγές στο ήδη γυρισμένο επεισόδιο του YFSF.

Ο Κώστας Δόξας κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, για ξυλοδαρμό και βίαιη συμπεριφορά κατ’ εξακολούθηση.

Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει μάλιστα τα λεγόμενά του σε παρελθοντικές δικαστικές αποφάσεις στη μεταξύ τους διένεξη.

Ο Κώστας Δόξας, που πήρε την πρωτιά την περασμένη εβδομάδα ερμηνεύοντας Δέσποια Βανδή – ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είχαν κλείσει για το YFSF.

Στο σόου αυτής της Κυριακής αρχικά θα υπήρχε κανονικά η εμφάνιση του Κώστα Δόξα και θα ήταν η τελευταία φορά που τον βλέπουμε στο σόου.

Όμως τελικά όπως είδαμε το κανάλι έκοψε τα πλάνα του στο μοντάζ. Μαζί του και ο Ιαν Στρατής που έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «

Mετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF στο σημερινό επεισόδιο δε θα εμφανιστώ ούτε εγώ αφού είχαμε πραγματοποιήσει κοινό act ως ντουέτο Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή». Ο Κώστας Δόξας δεν θα αντικατασταθεί και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θα υπάρχουν εννέα υποψήφιοι.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024