Αυτοψία στους δρόμους της πρωτεύουσας έκανε το συνεργείο του MEGA, ανακαλύπτοντας ότι τα μπλόκα της αστυνομίας για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων είναι είδος προς… εξαφάνιση

Αυτοψία στους δρόμους της πρωτεύουσας έκανε το συνεργείο του MEGA, ανακαλύπτοντας ότι τα μπλόκα της αστυνομίας για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων είναι είδος προς… εξαφάνιση.

Σύνταγμα, Κυριακή πρωί, με καλό καιρό αλλά και απαγορεύσεις μετακίνησης λόγω κοροναϊού. Το συνεργείο του MEGA για τρίτη ημέρα μπαίνει στο αυτοκίνητο και ξεκινά τη διαδρομή του.

Κάνει μια διαδρομή σχεδόν 6 χιλιομέτρων και, αφού περνά τα όρια του δήμου Αθηναίων, καταλήγει ανενόχλητο στον δήμο Καλλιθέας. Μπλόκα δεν υπάρχουν πουθενά.

Η κάμερα ακολουθεί την αντίστροφη πορεία. Ούτε στην οδό Καλλιρόης υπάρχει σταθερό μπλόκο της αστυνομίας, ενώ στη διαδρομή έχουν προστεθεί άλλα 7 χιλιόμετρα και φυσικά ακόμη μια αλλαγή δήμου.

Εικόνες χαλάρωσης από όλες τις απόψεις. Πολίτες κουρασμένοι από το μεγάλο χρονικό διάστημα της καραντίνας και μπλόκα άφαντα από την πλευρά της αστυνομίας.

Η διαδρομή συνεχίζεται προς τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Συνολικά, το συνεργείο του MEGA διένυσε 20 χιλιόμετρα εντός και εκτός του ίδιου δήμου, χωρίς ωστόσο να συναντήσει τον παραμικρό έλεγχο.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr