Εύβοια : Νέα κλοπή στη Χαλκίδα – Ληστής «σήκωσε» όλες τις καρέκλες από ταβέρνα
Αυτή τη φορά ένας άγνωστος δράστης έκλεψε, πριν λίγα 24ωρα, μέχρι και τις καρέκλες από παραλιακή ψαροταβέρνα, που είναι κλειστή λόγω του lockdown και βρίσκεται στην οδό Εθνικής Συμφιλίωσης 78, στο Φάρο Χαλκίδας.
Από τη μία κλοπή στην άλλη στη Χαλκίδα. Αυτή τη φορά ένας άγνωστος δράστης έκλεψε, πριν λίγα 24ωρα, μέχρι και τις καρέκλες από παραλιακή ψαροταβέρνα, που είναι κλειστή λόγω του lockdown και βρίσκεται στην οδό Εθνικής Συμφιλίωσης 78, στο Φάρο Χαλκίδας.
Ο ιδιοκτήτης έπαθε σοκ όταν είδε να λείπουν δεκάδες καρέκλες από την επιχείρηση και αμέσως διαπίστωσε την κλοπή από το βίντεο της κάμερας ασφαλείας.
Ο ιδιοκτήτης κατέθεσε μήνυση στην Ασφάλεια Χαλκίδας, η οποία διενεργεί έρευνες για την σύλληψη του δράστη, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο μέχρι σήμερα.
- Εξετάζεται παράταση στις φορολογικές δηλώσεις
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Συνταγή: Παπουτσάκια με κολοκύθια και κιμά
- Ο κανιβαλισμός – κυριολεκτικά – κάνει κακό στην υγεία
- Copernicus: Ο Ιούνιος του 2026 ήταν ο θερμότερος που έχει καταγραφεί στη δυτική Ευρώπη – Η δυσοίωνη πρόβλεψη
- Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Έως 34 βαθμούς η θερμοκρασία
- Τα καλοκαιρινά χόρτα είναι το «φάρμακο» που δεν ξέραμε;
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο – Εκκενώθηκαν προληπτικά δωμάτια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442