Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριφιφί στο Ψυχικό : Στο μικροσκόπιο των Αρχών η δράση 50χρονης

Ριφιφί στο Ψυχικό : Στο μικροσκόπιο των Αρχών η δράση 50χρονης

«Άρωμα» γυναίκας φαίνεται πως αποκτά η υπόθεση παραβίασης θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού

«Άρωμα» γυναίκας φαίνεται πως αποκτά η υπόθεση παραβίασης θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει μία 50χρονη, η οποία ερευνάται εάν έχει εμπλοκή με την κινηματογραφική διάρρηξη.

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει φύλλο και φτερό το κινητό του 58χρονου κατηγορουμένου, ψάχνοντας τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τις εφαρμογές σε αυτό, προκειμένου να βρει ίχνη που σχετίζονται με την κλοπή των θυρίδων.

Ήδη, η συσκευή του κινητού έχει σταλεί στο Τμήμα Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ ούτως ώστε να βρεθούν επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες ή φωτογραφίες που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ακόμη, από τη διερεύνηση αυτή μπορεί να εντοπιστούν και διαγραμμένα αρχεία.

Ερευνα στο σπίτι 50χρονης

Το σημαντικότερο είναι ότι έρευνα έχει γίνει στην κατοικία 50χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαγγελματική γνωριμία και συχνές επαφές με τον 58χρονο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γυναίκα αυτή κλήθηκε για να καταθέσει για την υπόθεση και έχει γίνει έρευνα στο σπίτι της για τυχόν ευρήματα από την κλοπή των θυρίδων, με αρνητικά πάντως αποτελέσματα.

Μάλιστα, έρευνα έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα και σε ιδιωτικό χώρο του 58χρονου στην Αγία Παρασκευή.

Προσωρινά κρατούμενος ο 58χρονος – Τι είπε στην απολογία του

Στο μεταξύ, ο 58χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή και κατηγορείται για την παραβίαση των θυρίδων. Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς και έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τις κλοπές των θυρίδων. Φέρεται να υποστήριξε ότι το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε δεν ανήκει μόνο σε αυτόν, αλλά σε ακόμα δυο άτομα, την ιδιοκτήτρια της θυρίδας και σε ένα ακόμα άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Η πλευρά του κατηγορούμενου ανέθεσε σε πραγματογνώμονα – γενετιστή τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης.

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα μέτρα προφύλαξης που φέρεται να ελάμβανε όταν επισκεπτόταν την τράπεζα, λέγοντας ότι φοράει πολύ συχνά καπέλο και λόγω της πανδημίας ελάμβανε προστατευτικά μέτρα.

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κοροναϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα» φέρεται να ανέφερε.

Άρση απορρήτου

Οι Αρχές θα προχωρήσουν σε άρση απορρήτου για να δουν τα στίγματα εκπομπής του κινητού του 58χρονου, το επίμαχο χρονικό διάστημα του Αυγούστου, όταν εκτιμάται ότι πραγματοποιήθηκαν οι διαρρήξεις.

Αναζητούν, επίσης, κρυψώνα με κλοπιμαία από τις τέσσερις παραβιασμένες θυρίδες της τράπεζας του Ψυχικού, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 58χρονος κατηγορούμενος δεν «ξεφορτώθηκε» χρήματα και κυρίως κοσμήματα και αντικείμενα αξίας, για να μην υπάρξουν μάρτυρες που θα τον συνδέσουν με την διάρρηξη.

Συνολικά πέντε φορές φέρεται να είχε μπει ο κατηγορούμενος στον χώρο των θυρίδων του υποκαταστήματος της τράπεζας στο Ψυχικό, όπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας. Οι δύο επισκέψεις τοποθετούνται χρονικά μέσα στον περασμένο Οκτώβριο (21 και 22), ενώ οι υπόλοιπες τρείς είχαν πραγματοποιηθεί από τις 10 Αυγούστου έως και τα τέλη του ίδιου μήνα, όταν και υπολογίζεται να έχουν παραβιαστεί οι τέσσερις θυρίδες. Τα βίντεο από τις συγκεκριμένες επισκέψεις έχουν σβηστεί βάσει πρωτοκόλλου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024