Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαριάννα Τουμασάτου : Για κάποιους είμαστε ανάξιοι - Θα τα βρουν όλα μπροστά τους

Μαριάννα Τουμασάτου : Για κάποιους είμαστε ανάξιοι – Θα τα βρουν όλα μπροστά τους

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα.

Παράλληλα, η ίδια ξέσπασε μιλώντας για τη στάση που έχει κρατήσει το κράτος απέναντι στους καλλιτέχνες εν μέσω πανδημίας.

Αναφερόμενη για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε: «Συνεργάστηκα καλά με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα εγώ».

«Δεν είναι μόνο ο βιασμός – Είναι και η κακή συμπεριφορά»

Ενώ, για τα περιστατικά βίας στον καλλιτεχνικό χώρο είπε: «Καλό είναι να τα θυμίζουμε γιατί κάποιες υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Και δεν πρέπει κανείς να νομίζει ότι έχουν ξεχαστεί. Όλη η ομάδα του #eimasteoloimazi συνεχίζει και όλος ο κλάδος είναι δίπλα στους ανθρώπους που έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα και τα λιγότερο δύσκολα.

Καμιά φορά και οι άνθρωποι που δεν έχουν φθάσει στον βιασμό και έχουν περάσει μια πολύ δύσκολη στιγμή, καλό είναι να πάρουν θάρρος, γιατί έτσι θα γίνει το δυνατό τείχος που θα απαγορεύσει σε οποιονδήποτε άνθρωπο, να πειράζει οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Δεν είναι μόνο ο βιασμός. Είναι και η κακή συμπεριφορά. Δεν μπορεί να βγαίνουμε και να πλακώνεις τον άλλον στο ξύλο».

Και συμπλήρωσε: «Όσοι κακοποιήθηκαν το έπαθαν στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους».

«Για κάποιους είμαστε ανάξιοι»

Έπειτα, όμως αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι ηθοποιοί λόγω πανδημίας και ξέσπασε: «Η τέχνη μπορεί να μην χαλάει, αλλά σώζει ζωές, αλλά δεν μας το επιτρέπουν. Μας έκλεισαν τα θέατρα, μας συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχουμε, σαν να μην μας βλέπουν. Το ίδιο μας το υπουργείο. Ένα παιδί που πάει να στηριχθεί; Στη μάνα του και στον πατέρα του. και εμείς πάμε στη μάνα μας και στον πατέρα μας και ακούμε “της μάνας μας και του πατέρα μας”. Δεν υπάρχουμε, μαύρα λεφτά, δεν πειράζει… Γιατί;»

«Πώς θα την έβγαζες την πανδημία χωρίς εμάς; Όλους εμάς; Αν δεν υπήρχε κάτι να απασχολεί τον κόσμο θα είχαν βγει όλοι στον δρόμο με τα όπλα. Αλλά δεν είμαστε άξιοι για κάποιους. Θα τα βρουν όλα μπροστά τους. Όλα εδώ πληρώνονται» κατέληξε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024