Με φόντο τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ταράζοντας συθέμελα το χώρο του ελληνικού θεάτρου, η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου έκανε το δικό της σχόλιο.

Ειδικότερα, σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και την εμπειρία της ως φοιτήτρια δραματικής η Μαριάννα Τουμασάτου είπε:

«Στα δικά μου τα χρόνια στη δραματική σχολή, δεν μπορούσε να έρθει να μας πάρει ο σύντροφός μας.

Είμασταν ταγμένοι στο θέατρο και ο τρόπος να το αποδεικνύουμε αυτό ήταν να ανεχόμαστε πολλά. Δεν συμφωνώ με αυτά που γίνανε. Αν ήμουν τώρα μπορεί και να μην το δεχόμουν, αλλά τότε έτσι πιστεύαμε πως πρέπει να γίνει.

Δέχθηκα μια περίεργη συμπεριφορά από τον Λαζάνη που μου φέρθηκε πολύ άσχημα, αλλά τότε δεν το εισπράτταμε ως κάτι κακό.

Η ψυχή μας αναγνώριζε ότι ήταν κάτι κακό, αλλά εμείς πιστεύαμε πως έτσι είναι τα πράγματα. Ως φοιτήτρια τα έζησα αυτά και όχι σαν εργαζόμενη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο tlife η Μαριάννα Τουμασάτου, μιλώντας για την κακοποίηση ανηλίκων, δήλωσε:

«Πρέπει να αλλάξει ο νόμος τώρα για να μην πω χθες. Να μην παραγράφεται ποτέ τίποτα από αυτά που έχει βιώσει ένας άνθρωπος στα παιδικά του χρόνια γιατί δεν παραγράφεται από την ψυχή του. Του ορίζει όλη την ζωή.

Δεν μπορεί ένα τομάρι που έχει αγγίξει ένα παιδάκι να μπορεί να κυκλοφορήσει ξανά για κανένα λόγο ούτε με μεταμέλεια. Οι νόμοι είναι στα όρια της αστειότητας σε ότι αφορά τα παιδιά.

Πρέπει να επαναπροσδιοριστούν. Η κοινωνία αλλάζει. Οι άνθρωποι και οι αξίες τοποθετούνται σε καλύτερες βάσεις και οι κοινωνίες αλλάζουν και αυτά πρέπει αν ακολουθηθούν και από τα νομοσχέδια.

Το ότι ένα παιδί μπορεί να επιλέξει την σεξουαλική του ταυτότητα στα 15 δεν το κάνει ικανό να συναινέσει σε πράξη ενήλικου.

Τέλος απαντώντας για τον τρόπο της υπερασπιστικής γραμμής του Αλέξη Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη, η Μαριάννα Τουμασάτου απάντησε λακωνoκά:

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον κ. Κούγια καθόλου»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο