Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ίλβα Γιόχανσον : Στην Ελλάδα η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων για τη διαχείριση του προσφυγικού

Ίλβα Γιόχανσον : Στην Ελλάδα η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων για τη διαχείριση του προσφυγικού

H επίτροπος θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συζητήσει τη διαχείριση της μετανάστευσης και, ειδικότερα, τις συνθήκες υποδοχής στα ελληνικά νησιά.

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από την Κυριακή η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον, η οποία θα επισκεφθεί τη Σάμο και τη Λέσβο.

H επίτροπος θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συζητήσει τη διαχείριση της μετανάστευσης και, ειδικότερα, τις συνθήκες υποδοχής στα ελληνικά νησιά.

Την Τρίτη θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Εξωτερικών Νίκο Δένδια, Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, και με την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.

Πριν λίγες ημέρες, η Επίτροπος δημοσίευσε άρθρο στο ιστολόγιό της, στο οποίο τονίζει την ανάγκη προετοιμασίας για τον επόμενο χειμώνα: «Όλες οι αρμόδιες αρχές πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να παίξουν τον ρόλο που τους αναλογεί. Χάρη στη χρηματοδότηση από την ΕΕ, στη γνώση και την πείρα της ελληνικής κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και στην εποπτεία των διεθνών οργανισμών, μπορούμε να σεβαστούμε τις νομικές μας υποχρεώσεις και να ενισχύσουμε τη δημοκρατική φήμη της Ευρώπης. Η διαφάνεια είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας. Την χρειαζόμαστε για να εγγυηθούμε την τήρηση των δεσμεύσεών μας, τη συνετή δαπάνη των πόρων και να εξασφαλίσουμε λειτουργικές εγκαταστάσεις».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024