Καιρός : Ισχυρός παγετός στα βόρεια και κεντρικά σήμερα το πρωί – Πού έδειξε το θερμόμετρο -9,4 βαθμούς
Τι δείχνουν τα στοιχεία του meteo
Ισχυρός παγετός εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 26/03 στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα, με τη χαμηλότερη θερμοκρασία, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, να καταγράφεται στη Βλάστη Κοζάνης με τιμή -9,4 βαθμούς Κελσίου.
Οι οκτώ χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωινό της Παρασκευής παρουσιάζονται στον Πίνακα, που ακολουθεί.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι στον Πίνακα, δεν περιέχονται οι σταθμοί του δικτύου μας που βρίσκονται σε χιονοδρονικά κέντρα, όπως για παράδειγμα στο Χ/Κ της Βασιλίτσας όπου η ελάχιστη θερμοκρασία έφτασε τους -9,8 βαθμούς.
Οι επόμενες χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωινό της Παρασκευής καταγράφηκαν στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-8,5), το Περτούλι Τρικάλων (-8,2), το Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-7,6), τη Βωβούσα Ιωαννίνων (-6,9) και τα Γρεβενά (-6,4 βαθμοί).

- Νίκος Ανδρουλάκης Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στη σκιά του «ενταφιασμού» της υπόθεσης υποκλοπών
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
- Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Παλαιστίνιο να σπάει αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442