Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου : «Κολάζει» με τα καυτά της μίνι

Ιωάννα Μαλέσκου : «Κολάζει» με τα καυτά της μίνι

Η Ιωάννα Μαλέσκου σχεδόν κάθε ημέρα εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές της με τις σέξι εμφανίσεις της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς και έχει συζητηθεί το όνομά της, μέχρι στιγμής, όσο κανένα άλλο.

Η όμορφη παρουσιάστρια δίνει καθημερινά τη δική της «μάχη» παρουσιάζοντας φρέσκα και αισιόδοξα, όσο γίνεται στις ημέρες μας, θέματα προσπαθώντας να δώσει έναν άλλο τόνο στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Σχεδόν κάθε ημέρα εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές της με τις σέξι εμφανίσεις της. Έχει ένα υπέροχο πρόσωπο, ένα φανταστικό σώμα και ένα λαμπερό χαμόγελο σε κάθε εκπομπή την ώρα που «υποδέχεται» όλους εκείνους που συντονίζονται για να την παρακολουθήσουν.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά φροντίζει για το καλύτερο με τους συνεργάτες της

Όσο και αν είναι σκληρός φέτος ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη για μια θέση στην κορυφή της τηλεθέασης, η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της τηρούν όλα εκείνα που θεωρούν πως μπορούν να υποστηρίξουν λέγοντας «Love It» στους τηλεθεατές.

Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα αποτελεί μια έκπληξη, αφού καμία εκπομπή δεν διατηρεί τη θέση της…

Σε συνέντευξή της στο «Tv Εθνος» η Ιωάννα Μαλέσκου είχε μιλήσει για το πώς βρέθηκε στην τηλεόραση. «Βρέθηκα στην Κρήτη καταρχήν διορισμένη δασκάλα. Συνολικά δίδαξα 8 χρόνια σε δημοτικά σχολεία. Η συμμετοχή μου στη συνέχεια στα Παγκρήτια καλλιστεία και η αναγνωρισιμότητα που κέρδισα έφερε κάποιες προτάσεις. Έτσι ξεκίνησε ο βηματισμός μου στην τηλεόραση μέχρι που έφθασα να κάνω αποκλειστικά και μόνο αυτό», είχε αναφέρει η ίδια.

«Δεν θέλω να είμαι στη ζωή μου βεγγαλικό»

Μάλιστα, μια από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις ήταν στον Νίκο Μουτσινά ο οποίος με το γνωστό του χιούμορ προσπάθησε να «στριμώξει» τη νέα παρουσιάστρια και να την κάνει να αποκαλύψει κάτι για την προσωπική της ζωή. Σε ερώτησή του αν αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση εκείνη του «ξέφυγε» απαντώντας με διπλωματικό τρόπο.

«Πρόσφατα είδα ένα δημοσίευμα που ήταν άκρως αληθές, με ποιον συζεί η Ιωάννα Μαλέσκου. Εδώ, ότι βλέπεις γύρω γύρω έρχεται. Δεν νιώθω ποτέ μόνη μου. Δεν νιώθω μόνη μου λεπτό, το πιστεύεις;», είπε η Ιωάννα η οποία συμπλήρωσε λέγοντας: «Δεν θέλω να είμαι στη ζωή μου βεγγαλικό. Δεν θέλω γενικά να σβήνω».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024