Κι όμως! Είνα πολύ πιο πιθανό η Μπιγιονσέ να είναι η επόμενη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, παρά το Σαν Μαρίνο να κερδίσει την Αγγλία. Αυτό τουλάχιστον, αν λάβουμε υπόψιν τις αποδόσεις μίας στοιχηματικής εταιρείας στην Βρετανία.
Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια δίνει πιθανότητες 150/1 για να γίνει πλανητάρχης, την ώρα που το κρατίδιο που βρίσκεται βόρεια της Ιταλίας συγκεντρώνει ποσοστό 250/1.
Η λίστα τον περίεργων γεγονότων που προσπερνούν μία επικράτηση των φιλοξενούμενων, δεν σταματούν εντούτοις εκεί. Αναλυτικότερα λιγότερο απίθανο θεωρείται να:
Κερδίσει την χρυσή μπάλα ο Μπέιλ
Η Βρετανία να κερδίσει την Eurovision 2021
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα να πάει στην Νιουκάστλ
Η Σκωτία να κατακτήσει το φετινό Euro
O Kάραγκερ να αναλάβει την Λίβερπουλ
Ο Τζέραρντ να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση
Ο Ντουέ μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντεμπελέ με το σκορ στο 2-0 για τη Μονακό και το γύρισε με δύο γκολ και μία ασίστ για το 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν.