
Ισπανία : Σκάνδαλο για χυδαία σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή ποδοσφαίρου
Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Ιγνάθιο Κερέδα, δέχθηκε καταγγελίες για παρενόχληση.
Καταγγελίες που αφορούν παρενόχληση από το πρώην προπονητή της Εθνική Ισπανίας Γυναικών, Ιγνάθιο Κερέδα, είδαν το φως της δημοσιότητας.
Όπως αποκαλύπτουν πολλές παίκτριες της χώρα, ο 70χρονος πρώην τεχνικός είχε προβεί αρκετές φορές σε χυδαίες πράξεις. Παράλληλα, έκαναν γνωστές φράσεις που ειπώθηκαν από τον ίδιο, με πολύ ντροπιαστικό περιεχόμενο. «Αυτό που χρειάζεται εκείνη είναι μία τσίλι πιπεριά στον κ@@@ο», «Είσαι μία χοντρή γυναίκα» ήταν κάποιες από τις προτάσεις του Ισπανού κοουτς.
Την υπόθεση έκαναν γνωστή οι Τζένι Χερμόσο, Ιρέν Παρέδες, Αλεξία Πουτέγιας, Μάρτα Κορέντρα, Αιτάνα Μπονματί και Ναχικάρι Γκαρθία, μέσω των μαρτυριών τους στο βιβλίο «Μην τις αποκαλείς γυναίκες, να τις αποκαλείς ποδοσφαιρίστριες»
- Τι σημαίνει το πολωνικό «όχι» στην αποστολή Patriot στη Μέση Ανατολή
- Παιχνίδια πολέμου: Πώς το Ιράν νίκησε τον Τραμπ στη viral προπαγάνδα – «Lego και AI»
- Ποιος ήθελε να κλείσει τις τράπεζες; – Το έτοιμο σχέδιο από το 2012 της ΝΔ, που «ξεχνούν» αλλά «σταυρώνουν» τον Τσίπρα
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί ενώπιον του δικαστηρίου
- (Υπο)γράφτηκε Ιστορία: Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics, vid)
- Επιβεβαιώθηκε η κατάρριψη του αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους – Αμοιβή του Ιράν για τη σύλληψη των πιλότων


