Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουίς Ενρίκε: «Να μην πέσουμε στην παγίδα ότι η Ελλάδα είναι κατώτερος αντίπαλος»

Λουίς Ενρίκε: «Να μην πέσουμε στην παγίδα ότι η Ελλάδα είναι κατώτερος αντίπαλος»

Χαμηλά τους τόνους κράτησε ο Λουίς Ενρίκε εν όψει του αυριανού αγώνα της Ισπανίας με την Ελλάδα

Μόνο εύκολο δεν θεωρεί το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα ο Λουίς Ενρίκε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε εν όψει της αυριανής πρεμιέρας της Ισπανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ με αντίπαλο την Εθνική μας ομάδα, είπε πως δεν πρέπει η ομάδα του να πέσει σε… παγίδα, θεωρώντας πως θα βρει απέναντί της έναν κατώτερο αντίπαλο.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του και τα πλάνα του όσον αφορά την ενδεκάδα και το σχήμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που θεωρητικά είναι χαμηλότερου επιπέδου. Αυτό έχει πολλές παγίδες και πρέπει να μην κάνουμε το λάθος να πέσουμε σε αυτές. Νομίζω ότι θα έχουμε τον κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά είναι ένας αντίπαλος που δουλεύει σκληρά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να μη δεχόμαστε αντεπιθέσεις και να μην παραχωρούμε στημένες φάσεις. Δεν θα είναι εύκολο, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα».

Για το πως θα παίξει η Ισπανία: «Έχω κατασταλάξει στο πως θα παίξουμε κόντρα στην Ελλάδα, αλλά δεν θα δώσω στοιχεία στον αντίπαλο. Έχουμε λίγες συναντήσεις να προετοιμαστούμε, αλλά από αυτά που βλέπω είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Θέλουμε να παίξουμε σαν σύνολο».

Για το πώς θα προσεγγίσουν το παιχνίδι: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι ως περίπατο, χαλάρωμα και χωρίς την απαραίτητη ένταση. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

Για τους Πέδρι και Μπράιαν Χιλ: «Ο Μπράιαν Χιλ με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που του μίλησα. Θα βοηθήσει πολύ στην ομάδα και στην επίθεση και στην άμυνα. Το κάνει πολύ καλά στην ομάδα του, όπως και εδώ. Δεν έχω αμφιβολία. Στη γλώσσα του σώματος, είναι ιδανικός ο Πέδρι, επειδή και αυτός σαν τον Ινιέστα είναι πολύ ταπεινός, παρά την ποιότητά του. Αλλά είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Πέδρι είναι ο Πέδρι».

Για το καλεντάρι και τα τρία παιχνίδια που πρέπει να δώσουν σε 9 μέρες: «Δεν έχει σημασία τι θέλουμε. Το καλεντάρι είναι αυτό που είναι. Αποδεχθήκαμε τα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024