Survivor spoiler: Για πρώτη φορά η παραγωγή τιμωρεί παίκτες – Τι συνέβη
Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στο Survivor με τους παίκτες να σκαρφίζονται συνεχώς κόλπα για να υλοποιήσουν την στρατηγική τους
Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στο Survivor με τους παίκτες να σκαρφίζονται συνεχώς κόλπα για να υλοποιήσουν την στρατηγική τους.
Αυτή τη φορά η Μπλε Ομάδα αποφάσισε να χωριστεί ακόμα πιο πολύ με τους μισούς παίκτες να μην θέλουν να παίξουν για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας.
Ο Νίκος, η Άννα Μαρία και o James ήταν οι μόνοι που κατέβηκαν στο στίβο μάχης καθώς οι υπόλοιποι είτε ήταν τραυματίες είτε επέλεξαν να μην αγωνιστούν.
Οι τέσσερις παίκτες που δεν αγωνίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες τιμωρήθηκαν από την παραγωγή.
Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης η Μπλε Ομάδα κατάφερε να κερδίσει αλλά οι τέσσερις παίκτες που δεν αγωνίστηκαν δεν θα απολαύσουν το έπαθλο που είναι φαγητό.
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442