Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Κουρούμπαλης: Έχω νιώσει άσχημα στη δουλειά - Eπέλεξα να μην συνεργαστώ ξανά με αυτόν τον άνθρωπο

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Έχω νιώσει άσχημα στη δουλειά – Eπέλεξα να μην συνεργαστώ ξανά με αυτόν τον άνθρωπο

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε καλεσμένος ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες της καραντίνας, το πώς περνάει αυτόν τον καιρό, αλλά και το ελληνικό #MeToo.

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε καλεσμένος ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες της καραντίνας, το πώς περνάει αυτόν τον καιρό, αλλά και το ελληνικό #MeToo.

«Έχουμε συνηθίσει πια την καραντίνα, θα πάθουμε αγοραφοβία αν βγούμε έξω. Έχω περάσει από διάφορα στάδια. Στη δεύτερη καραντίνα άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα να κάνω όνειρα, μπήκα σε μια εσωστρέφεια. Τώρα με απασχολεί πώς θα φτιάξω ψωμί στο σπίτι. Να είμαι καλά με τη γυναίκα μου και την κόρη μου. Το επάγγελμά μου το έχω στο ρελαντί», είπε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης για τις δυσκολίες της καραντίνας.

«Η κόρη μου είναι τριών. Ξεκίνησε παιδικό σταθμό, και με το που άρχισε, μπήκε πάλι μέσα. Με δύο ενήλικες στο σπίτι και ένα σκύλο τι να κάνει το παιδί; Η ζωή έχει δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίζουμε. Θα είναι κρίση, πόλεμος, ένας ιός.

Το θέμα είναι πώς τα αντιμετωπίζουμε όλα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα, ενώ τόνισε ότι και στον ίδιο και στη σύζυγό του που ασχολείται με τη σκηνοθεσία αρέσει πολύ η δουλειά μας, και έχουν πάθει στερητικό σύνδρομο αυτόν τον καιρό.

Αναφερόμενος στο ελληνικό #MeToo, ο Δημήτρης Κουρούμπαλής μεταξύ άλλων είπε:

«Το #MeToo δεν με εξέπληξε. Το περίμενα ότι θα έρθει και εδώ. Είναι μια καλή στιγμή να καταλάβουμε όλοι ότι η θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Με ενοχλεί όμως που δαιμονοποιείται ο χώρος του θεάτρου, λες και μόνο σε αυτόν γίνονται όλα αυτά. Έχω νιώσει άσχημα στη δουλειά μου και έχω μιλήσει για αυτό και επέλεξα να μην συνεργαστώ ξανά με αυτό τον άνθρωπο.

Έθεσα όρια, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο καθένας έχει τα δικά του όρια και όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρεις τι είναι σωστό και τι όχι».

«Το θέατρο είναι δυνατή μορφή τέχνης για να επηρεαστεί με κάποιο τρόπο αρνητικό. Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να γίνεται live streaming. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον του. Το θέατρο είναι ζωντανό», ανέφερε σχετικά με όσα περιμένει για το χώρο του θεάτρου στο μέλλον.

«Στις 26,27 και 28 του μήνα θα προβληθεί online η θεατρική παράσταση Φυλές της Νίνα Ρέιν, στις 19.00. Ο κόσμος είχε πολύ θετική αντίδραση σε αυτή την παράσταση, την είχε αποδεχτεί. Για αυτό την παρουσιάζουμε τώρα και διαδικτυακά.

Η παράσταση τελείωσε πριν το πρώτο lockdown. Στην παράσταση είναι μια οικογένεια που μένουν όλοι μαζί στο σπίτι, και ζουν ακριβώς καταστάσεις lockdown. Είναι ένα πολύπλευρο έργο. Η οικογένεια έχει ένα παιδί κωφό, και οι γονείς είναι πανεπιστημιακοί, ανοιχτοί άνθρωποι, αλλά δεν μπορούν να δεχτούν την αναπηρία στην οικογένεια. Υποστηρίζουν ότι το παιδί ακούει και δεν το αφήνουν να μάθει τη νοηματική γλώσσα.

Βλέπεις μια ελληνική οικογένεια που έχει ένα έντονο υπόγειο συναισθηματικό δέσιμο, και στην επιφάνεια είναι έτοιμη να γίνει… μπουρλότο ανά πάσα στιγμή», είπε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης αναφορικά με την παράσταση «Φυλές» στην οποία μπορούμε να τον απολαύσουμε διαδικτυακά.

«Έχει ανάγκη ο κόσμος τη μυθοπλασία, να δει ελληνικό πολιτισμό. Από την άλλη υπάρχει και ένας εθισμός στο Netflix και την κατάσταση να δει κάποιος 5-6 επεισόδια μαζί. Φέτος ήταν να γίνει κάτι που ξεκίνησε, αλλά βρέθηκαν εμπόδια στην πορεία. Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπουν τα γυρίσματα, αλλά περνάω πολύ ωραία σε αυτά. Αυτή τη βδομάδα ξεκινούν τα σεμινάριά μου στον Ιανό, κάνω σεμινάρια δημιουργικής γραφής», ανέφερε τέλος ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε  ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!»

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024