Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης : «Μου έλεγαν ότι αν συνεργαστώ μαζί του θα φτύσω αίμα», αποκαλύπτει η Σοφία Μουτίδου

Πέτρος Φιλιππίδης : «Μου έλεγαν ότι αν συνεργαστώ μαζί του θα φτύσω αίμα», αποκαλύπτει η Σοφία Μουτίδου

"Για τα σεξουαλικά του ήξερα ότι την πέφτει, δεν γνώριζα λεπτομέρειες"-Δείτε τι είπε η ηθοποιός και Youtuber

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στον χώρο του θεάτρου.

Η γνωστή ηθοποιός και youtuber, με αφορμή τη νέα της παράσταση που θα προβληθεί σε Live Streaming, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τις καταγγελίες και τη δική της εμπειρία εργασιακού bullying σε παλιότερη παράσταση που συμμετείχε.

“Δεν πετάω στα ουράνια ότι όλα θα αλλάξουν, ούτε ότι θεωρώ ότι ήταν μάταια. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους και μόνο που μπήκαν αυτοί οι τόσο ισχυροί άνθρωποι στη θέση τους, θα τους κάνει όλους πιο προσεκτικούς. Ζω για τη μέρα που θα μπούμε στο θέατρο να κάνουμε πρόβα και θα έχουμε το αστείο “φέρε μου ρε το νερό” και θα λέμε θα σου κάνω μήνυση για το “ρε”. Ζω για τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι που έχουν πάρει πολλή αέρα από τη θέση τους και έχουν κάνει τέρατα και παραμένουν στον χώρο, θα το βουλώσουν για λίγο. Και στο διάστημα αυτό εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες.

Θα σου πω έντιμα τι ήξερα και τι δεν ήξερα. Εγώ ήξερα ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας, πάρα πολύ δύστροπος συνεργάτης. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ, μου έλεγαν κιόλας ότι αν συνεργαστώ θα φτύσω αίμα. Δεν μου είχε γίνει και κάποια πρόταση, το απέφευγα. Μου έλεγαν θα περάσεις πολύ δυσάρεστα. Για τα σεξουαλικά του ήξερα ότι την πέφτει, δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Για τον Κ.Σ δεν ήξερα τίποτα, έμαθα μία πληροφορία όσο ήμουν στο The Booth. Για τον Κιμούλη ήξερα ότι είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας.

Όσον αφορά στον Λιγνάδη, δεν ήξερα τίποτα! Δεν ήξερα τίποτα! Τον ήξερα προσωπικά τον Λιγνάδη, τον γνώρισα σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια Ημερίδα για τον Πολιτισμό. Γνώρισα τον Δημήτρη σε μια φοβερή στιγμή, περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο. Δεν είχα ιδέα, ήταν τρομερά δύσκολη η θέση μου, όταν έμαθα κάτι τόσο σοκαριστικό. Είναι τρομερή η τρύπα που τρως, δεν ξέρεις από που σου έρχεται” αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.

“Ο λόγος που έφυγα από το “Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή” ήταν ένα περιστατικό εργασιακού bullying. Συνέβη κάτι σε κάποιον άλλον και παραιτήθηκα εγώ” τόνισε επίσης η Σοφία Μουτίδου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024