Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Καμπετσή με τον Παναθηναϊκό

Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Καμπετσή με τον Παναθηναϊκό

Ο Αργύρης Καμπετσής ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια, με τις απολαβές του να εκτοξεύονται συγκριτικά με το προηγούμενο συμβόλαιό του

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την πλευρά του Αργύρη Καμπετσή για νέο συμβόλαιο και χθες ανακοίνωσε και επίσημα το deal με τον έλληνα επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε για ακόμα τρία χρόνια με την ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Καμπετσής εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις της φετινής σεζόν, ειδικά μετά την έλευση του Λάζλο Μπόλονι, και η διοίκηση των Πρασίνων τον αντάμειψε με ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο.

Συνολικά, μάλιστα, περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ θα μπουν για την επόμενη τριετία στον τραπεζικό λογαριασμό του έλληνα επιθετικού, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πράσινους μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και οι αποδοχές του θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιό του.

Ειδικότερα, ο Καμπετσής αμειβόταν με 100.000 ευρώ ετησίως και με το νέο του συμβόλαιο (ενεργοποιείται από τη νέα σεζόν) θα λαμβάνει 140.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 170.000 ευρώ για τον δεύτερο και 200.000 ευρώ για τον τρίτο χρόνο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Συνολικά θα πάρει 510.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Καμπετσή προβλέπονται και διάφορα μπόνους (επίτευξης στόχων).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024