Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
#Vaccinated: To design στη μάχη κατά του κοροναϊού

#Vaccinated: To design στη μάχη κατά του κοροναϊού

Η εκστρατεία, με τίτλο #Vaccinated, είναι μία συνεργασία με την Team Halo, ομάδα εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας που εργάζεται για τον τερματισμό της πανδημίας

Το Amplifier Art Lab, μη κερδοσκοπικό εργαστήριο με έδρα το Σιατλ των ΗΠΑ που δημιουργεί τέχνη και πολυμέσα για να ενισχύσει τα πιο σημαντικά κινήματα της εποχής, διοργανώνει διαγωνισμό ντιζάιν με θέμα τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Οι καλλιτέχνες που θα αναδειχθούν από τον διαγωνισμό θα πρέπει να δημιουργήσουν έργα που ενθαρρύνουν τον κόσμο να εμβολιαστεί κατά του νέου κοροναϊού.

Η εκστρατεία, με τίτλο #Vaccinated, είναι μία συνεργασία με την Team Halo, ομάδα εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας που εργάζεται για τον τερματισμό της πανδημίας.

Το πρότζεκτ προσφέρει το χρηματικό ποσό των 100.000 δολαρίων σε όσους βραβευθούν για τα έργα τέχνης που θα διανεμηθούν από νοσοκομεία και ιδρύματα δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο για την προώθηση εμβολιασμών.

Οι διοργανωτές της εκστρατείας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ,  καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν δημιουργικές προτάσεις έως τις 20 Απριλίου με βάση τα ακόλουθα θέματα:

«V» για Vaccinated (Εμβολιασμένος), Trust vaccines (Εμπιστεύσου τα εμβόλια), Vaccines are safe (Τα εμβόλια είναι ασφαλή), Vaccines for all (Εμβόλια για Όλους), Vaccines for victory (Εμβόλια για νίκη) και No one is safe until we are all safe (Κανένας δεν είναι ασφαλής μέχρι να είμαστε όλοι ασφαλείς).

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός στο κοινό και όλοι μπορούν να ψηφίσουν για τους νικητές.

«Αυτά τα σύμβολα θα παραμείνουν πολύ καιρό μετά την εξαφάνιση του ιού ως απόδειξη της ανθεκτικότητάς μας» αναφέρει το Amplifier Art Lab.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024