Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε το νέο ρετιρέ της Μπέλα Χαντίντ στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Δείτε το νέο ρετιρέ της Μπέλα Χαντίντ στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Ενώ το μοντέλο πέρασε την πλειοψηφία της πανδημίας στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσυλβάνια, τόσο η Μπέλα όσο και η αδερφή της Τζίτζι έχουν μετακομίσει στο Μανχάταν τους τελευταίους μήνες για δουλειά και άλλες δραστηριότητες

Ενώ το μοντέλο πέρασε την πλειοψηφία της πανδημίας στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσυλβάνια, τόσο η Μπέλα όσο και η αδερφή της Τζίτζι έχουν μετακομίσει στο Μανχάταν τους τελευταίους μήνες για δουλειά και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Τώρα, η 24χρονη αποχαιρετά την παλιά της οικεία για ένα ευρύχωρο σπίτι, που αγόρασε στην τιμή των… 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το νέο διαμέρισμα

Ο χώρος χτίστηκε το 1877 και μετατράπηκε σε διαμέρισμα το 2016. Ακόμα και μετά από αρκετές ανακαινίσεις, ο χώρος διατηρεί ακόμα την ακεραιότητα των βιομηχανικών του ριζών, τώρα με μια πιο μοντέρνα αισθητική. Η Μπέλα αγόρασε το ρετιρέ από τον ιδρυτή της αλυσίδας Joe & The Juice, Kaspar Basse, ο οποίος επέβλεψε πολλές από τις πρόσφατες ανακαινίσεις του διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και δύο μπάνιων διαθέτει πολλές προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις, περιλαμβάνει μια ονειρική γκαρνταρόμπα, ένα κελάρι, αυτόματο φωτισμό και οπτικοακουστικές δυνατότητες τελευταίας τεχνολογίας σε όλο το σπίτι. Έξω η θέα «κόβει» την ανάσα. Η βεράντα με νότιο προσανατολισμό είναι αρκετά μεγάλη για να διασκεδάσει τους επισκέπτες ή να πραγματοποιήσει το μοντέλο ένα μικρό μάθημα γιόγκα.

Είναι ένας πραγματικός παράδεισος στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024