Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Τι είναι αυτό που θα φέρει πιο κοντά τον Σάκη και τη Μαριαλένα;

Survivor : Τι είναι αυτό που θα φέρει πιο κοντά τον Σάκη και τη Μαριαλένα;

Ένας τραυματισμός φαίνεται πως ήταν η αιτία για να έρθουν πιο κοντά ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor. Οι δυο παίκτες της Μπλε Ομάδας που ήταν ζευγάρι στο παρελθόν βρέθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και μετά τις πρώτες εντάσεις ήρθε η συμφιλίωση

Ένας τραυματισμός φαίνεται πως ήταν η αιτία για να έρθουν πιο κοντά ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor. Οι δυο παίκτες της Μπλε Ομάδας που ήταν ζευγάρι στο παρελθόν βρέθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και μετά τις πρώτες εντάσεις ήρθε η συμφιλίωση.

Οι δυο τους, φάνηκε να τα βρίσκουν στον Άγιο Δομίνικο και να αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους (μην ξεχνάμε ότι η Μαριαλένα είχε πει on camera πως δεν χώρισαν και τόσο φιλικά) και τώρα μετά τον τραυματισμό του Σάκη, ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Στο video από τις κομμένες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου που πρόβαλε η εκπομπή Love It, ο Αλέξης παππάς φαίνεται να προδίδει το μυστικό τους.

«Θεωρώ ότι έχουν κάτι μοναδικό και χθες είχαμε μία κοντινή επαφή μεταξύ τους. Ζήτησε από τη Μαριαλένα να έρθουν πιο κοντά στην καλύβα» είπε ο Αλέξης Παππάς, με την Μαριαλένα να λέει on camera: «Όπως κι εγώ, αν χτύπα ξύλο Παναγίτσα μου χτυπούσα, θα ήταν το πρώτο άτομο που θα ζητούσα τη βοήθειά του».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024