Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο κολιέ 55,55 καρατίων της Chanel είναι αφιερωμένο στο άρωμα Νο 5

Το νέο κολιέ 55,55 καρατίων της Chanel είναι αφιερωμένο στο άρωμα Νο 5

Μερικά κομμάτια αφήνουν το σημάδι τους στην ιστορία μιας μάρκας. Αυτό ισχύει σίγουρα για το Νο 5 άρωμα Chanel, «ένα άρωμα για την γυναίκα, με άρωμα γυναίκας»

Μερικά κομμάτια αφήνουν το σημάδι τους στην ιστορία μιας μάρκας. Αυτό ισχύει σίγουρα για το Νο 5 άρωμα Chanel, «ένα άρωμα για την γυναίκα, με άρωμα γυναίκας», που συνέθεσε ο Ernest Beaux με την Gabrielle Chanel το 1921. Καθώς το εικονικό άρωμα γιόρτασε πρόσφατα τα 100 γενέθλιά του, ο Patrice Leguéreau, Διευθυντής κοσμημάτων στον οίκο Chanel, δημιούργησε τη συλλογή αριθ. 5, το πρώτο και μοναδικό κόσμημα αφιερωμένο σε ένα άρωμα, αποτελούμενο από περίπου 123 κομμάτια κοσμημάτων που παρουσιάζουν τις διαφορετικές πτυχές του αρώματος, από το εικονικό μπουκάλι έως το χαρακτηριστικό άρωμα.

Το αριστούργημα αυτής της συλλογής κοσμημάτων;

Το θρυλικό κολιέ 55,55, ένα μαγευτικό σετ κολιέ που δημιουργεί ξανά το μπουκάλι, το οποίο περιέχει στην καρδιά του ένα διαμάντι 55,55, το οποίο είναι ένα νεύμα στο διάσημο όνομα.

Για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτό το εμβληματικό μπουκάλι, υπάρχουν όλα όσα θα θέλατε: το καπάκι της φιάλης, η σιλουέτα, το κούμπωμα, όλα σε διαμάντια: 104 στρογγυλά διαμάντια και 42 διαμάντια μπαγκέτα. Υπάρχει επίσης ένας καταρράκτης διαφόρων διαμαντιών σε σχήμα αχλάδι. Μια ωδή στο Chanel Νο. 5, το οποίο είναι μια πολύτιμη κληρονομιά του οίκου, ως σύμβολο της ένωσης κοσμημάτων και αρωμάτων, που η ίδια Gabrielle Chanel θεωρούσε μοναδική.

View this post on Instagram

A post shared by 22. (@9niini0)

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024