Ασύλληπτο: Οι τερματοφύλακες της Σεβίλλης και του Αστέρα πέτυχαν ίδιο γκολ μέσα σε 24 ώρες (vids)
Ο Μπόνο στο ματς της Σεβίλλης με τη Βαγιαδολίδ στι 94′. Και ο Παπαδόπουλος στο ματς του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στο 97′. Με πλασέ που θα… ζήλευαν και οι καλύτεροι επιθετικοί. Μια ασύλληπτη σύμπτωση μέσα σε 24 ώρες.
Απίστευτο κι όμως… ποδοσφαιρικό. Μια ασύλληπτη σύμπτωση μέσα σε 24 ώρες. Με πρωταγωνιστές δύο τερματοφύλακες. Θα μπορούσε να συμβεί αν μιλούσαμε για δύο πέναλτι που έπιασαν. Για κάποια τετ α τετ. Αν είχαν… κατεβάσει ρολά.
Εδώ όμως πρόκειται για τη δράση τους στην απέναντι περιοχή. Στην αντίπαλη εστία. Ναι, μέσα σε 24 ώρες, δύο τερματοφύλακες, ένας στην La Liga και ένας στην ελληνική Superleague, σημείωσαν γκολ. Με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Δύο γκολ βγαλμένα από καρμπόν.
Ο Μπόνο της Σεβίλλης στο ματς απέναντι στη Βαγιαδολίδ, στο 94′, σημείωσε το 1-1. Και ο Παπαδόπουλος στο ματς του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Παναθηναϊκό στο 97′ σημείωσε το 2-2.
Όχι με κάποια κεφαλιά, όχι μετά από… αναμπουμπούλα στην περιοχή, αλλά παίρνοντας θέση σέντερ φορ και εκτελώντας από το ύψος του πέναλτι έπειτα από γύρισμα συμπαικτών τους. Μια ασύλληπτη σύμπτωση σε λίγες ώρες.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.